Wraith Ace Sunset vs SOA Hybrid

• Konuyu başlatan Dutqi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 46
  • Görüntüleme 463
Bütçeye yakın mousepadlerden bahsederken, konuya direkt Artisan ile giriş yaptı arkadaşımız, benim attığım Valorant linkinde zaten en çok kullanılan Mousepad Artisan, ben bütçeyi aştığı için bahsetmedim. Bütçeyi aşmasına rağmen onunla yarışır bir mousepaddir Qck, ondan daha iyi bile olabilir, yıllardır tercih edilmesine şaşmamalı.
Kusura bakma ama sen profesyonellerin ürünleri iyi olduğu için kullandığını mı sanıyorsun acaba? Hepsi ya alışkanlıktan ya da sponsorluktan dolayı kullanıyor.

Moderatörler silmese keşke mesajlarımı da anlayabilsen. Adam sordu adam. Türkiye'de benzeri var mı diye. Ben de aynısı var diye linki attım. İlk mesajda ne demişim?

Dünyanın en iyi mousepadi QCK diye absürt bir ithamda bulunduğun için @Deiinzz hocamla beraber Artisan varken QCK ne dedik.

KS’de Türkiye'de benzeri var mı? Diye sorduğu için aynısı var diye linkini bıraktım. Ardından yine @Deiinzz hocamla ne dedik?

Yani şunu 10 yaşında çocuk okusa anlardı. Diğer konularda yaşın kadar mouse kullandım diye diğer kullanıcılara hakaret etmeye benzemiyormuş değil mi? Uğraştırdığın işe bak.
Teşekkürler hocam SOA hibrit aldım bakalım nasıl bir parcaymis beyaz aldım umarım çok kirlenmez

Kusura bakma ama sen profesyonellerin ürünleri iyi olduğu için kullandığını mı sanıyorsun acaba? Hepsi ya alışkanlıktan ya da sponsorluktan dolayı kullanıyor.
Sırf sponsor diye kötü ürün kullanmaz dostum oyuncular, bir tane clutch kaçırdıklarında Dünya'yı yakıyorlar. Artisan'da kötü o zaman, sponsor olduğu için mi Valorant da en çok kullanılan mousepad? hahahhaha.

Xantares utanmasa hala 4 mouse birleştirip yaptığını kullanacak da yok işte, an la mı yor.
Kalitelidir ki kullanıyor, sorun yaşasaydı eğer değiştirirdi ki Xantares dm de bile kanser olan bir oyuncu, bu sizin "eski alınmaz ve alışkanlıktır" tezinizi çürütüyor. Beni desteklediğin için teşekkürler dostum.

Sırf sponsor diye kötü ürün kullanmaz dostum oyuncular, bir tane clutch kaçırdıklarında Dünya'yı yakıyorlar. Artisan'da kötü o zaman, sponsor olduğu için mi Valorant da en çok kullanılan mousepad? hahahhaha.

Kalitelidir ki kullanıyor, sorun yaşasaydı eğer değiştirirdi ki Xantares dm de bile kanser olan bir oyuncu, bu sizin "eski alınmaz ve alışkanlıktır" tezinizi çürütüyor. Beni desteklediğin için teşekkürler dostum.

Ne kalitelisinden bahsediyorsun? 4 tane ofis faresini birleştirip kullanıyordu alışkanlığından dolayı. DM oynarken kanser olmasının konuyla ne alakası var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf sponsor diye kötü ürün kullanmaz dostum oyuncular, bir tane Clutch kaçırdıklarında dünya'yı yakıyorlar. Artisan'da kötü o zaman, sponsor olduğu için mi Valorant da en çok kullanılan mouse pad? Hahahhaha.

Kalitelidir ki kullanıyor, sorun yaşasaydı eğer değiştirirdi ki xantares DM de bile kanser olan bir oyuncu, bu sizin "eski alınmaz ve alışkanlıktır" tezinizi çürütüyor. Beni desteklediğin için teşekkürler dostum.

Dostum bir insanın az bile bilgisi olsa millete bakarak ürün almaz. Bu kadar mı bilgi sahibi değilsin milletin eline bakarak ürün alıyorsun? O oyuncuların kendisine sor onlar bile alışkanlık der. Ve sponsor diye kötü ürün kullanmazlar diyorsun ya, sana o paraları verseler ürünle beraber uyursun haberin yok.

Ne kalitelisinden bahsediyorsun? 4 tane ofis faresini birleştirip kullanıyordu alışkanlığından dolayı. DM oynarken kanser olmasının konuyla ne alakası var?
Kullandığı ürün sırf sponsor veya alışkanlık diye kullanacak profilde bir oyuncu değil Xantares, DM'de bile çıldıran bir oyuncu kötü bir mouseyi eline almaz, en ufak bir sıkıntı durumunda Xantares gibi bir profildeki oyuncu, mouseyi parçalara ayırır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı