Wraith Ace Sunset vs SOA Hybrid

Arkadaşın kaynak olarak attığı siteye göre, en çok kullanılan 2. mouse G PRO X Superlight. Ve donanımı rakiplerinin gerisinde. Hadi dinleyelim şimdi, niye daha kötü mouse kullanıyorlarmış.

Sorduğun soru çok kapsamlı bir soru dostum, benden makale hazırlamamı istiyorsun. Kısa ve öz cevap vermem gerekirse Logitech G Pro X Superlight 2 kullanıyorum. Sensör doğruluğu, click gecikmesi, ağırlık dengesi ve Lightspeed bağlantı stabilitesi hala piyasanın en üst seviyesinde. Tutarlılık ve işlemci kalitesi önemli, bu konularda Superlight 2 zaten sınıfının zirvesinde bir ürün. Siz 500 elodaki oyuncuya 8k hz mouse öneriyorsunuz da o kişi 8k nın ne işe yaradığını bile bilmiyor ki, 2 ay sonra patlayıp çatlayan ürün önermek yerine, popülerliğini kanıtlamış ürün önerip yıllarca kullanmasını sağlayın.

Niye Razer Viper V3 Pro almadın? O daha çok kullanılıyor.

Arkadaşın kaynak olarak attığı siteye göre, en çok kullanılan 2. mouse G PRO X Superlight. Ve donanımı rakiplerinin gerisinde. Hadi dinleyelim niye şimdi daha kötü mouse kullanıyorlarmış.

Diğer konuda da aynısını söylemiştim. Millet bu mouse ile switch ve scroll tamiri yapmayı öğrendi.

Kullandığın ürünün malzeme kalitesi yerde. Switch sorununu çözebilmişler şükür.

3K ya alabileceğin bir mousenin malzeme kalitesi GPX ten iyidir buna emin ol. Başka marka ürün kullandın mı hiçte GPX övüyorsun?

Niye Razer Viper V3 Pro almadın? O daha çok kullanılıyor.
O da efsane bir mouse ama ben g pro x2 yi tercih ettim. 9 yıldır cs oynadığım için oyunda en fazla kullanılan mouse g prox2 dostum.

3K ya alabileceğin bir mousenin malzeme kalitesi GPX ten iyidir buna emin ol. Başka marka ürün kullandın mı hiçte GPX övüyorsun?
Malesef iyi çıkmadı dostum, tavsiye etitğiniz Çin malı ürünlerinin çoğunda 1/2 ay sonra gıcırdamalar başlıyor, sundukları hz özelliğinde sınıfta kalıyorlar kasmalar başlıyor, logitech ürünümde rahat bir şekilde 4k da oynayabiliyorum. Reddit linkini atmıştım oradan bakabilirsin.

Diğer konuda da aynısını söylemiştim. Millet bu mouse ile switch ve scroll tamiri yapmayı öğrendi.

Kullandığın ürünün malzeme kalitesi yerde. Switch sorununu çözebilmişler şükür.
Bahsettiğin millet hangi millet tam olarak bilmiyorum dostum, benim bu ürünle ilgili bir problemim yok 2 senedir kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…