Wraith e-Sports mouse alınır mı?

Efe Türkyılmaz

Centipat
Merhaba Wraith'e sportstan VXE R1 Pro modelini beğendim almayı düşünüyorum site güvenilir bir site daha önce arkadaşımda aldı ama ürün bana ulaştıktan sonra bir problem çıkarsa iade kabul ederler mi teknik servisleri gibi bir şey var mı?

@wraithesports

3 ay oldu sanırım. Şarjı uzun gidiyor. Çabuk şarj alıyor zaten. Tepkime süresi gayet iyi. Kablolu mouse ile arasında bir fark hissetmedim.

Merhaba neredeyse 1 ay olmuş mouse nasıldır almayı düşünüyorum da, iyi midir?

Hocam düşünmeden sipariş edebilirsin mükemmel mouse R1 Pro aldım şarji ağırlığı tepkime hızları tasarım görünüş tek kelimeyle mükemmel alın aldırın ben bayıldım verdiği parayı sonuna kadar hak ediyor tek sıkıntısı driverı Çince onu da Google Lens'den hallettim.

Hocam düşünmeden sipariş edebilirsin mükemmel mouse R1 Pro aldım şarji ağırlığı tepkime hızları tasarım görünüş tek kelimeyle mükemmel alın aldırın ben bayıldım verdiği parayı sonuna kadar hak ediyor tek sıkıntısı driverı Çince onu da Google Lens'den hallettim.
Driver arayüz felan iyimi hocam, çünkü ben normalde SteelSeries Aerox 5 alacaktım WRAITH felan görünce Aerox 5 ten baya iyi olduğunu gördüm.

Birde makro vs. felan varmı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı