Wraith Esports ürün iptal edilmeden rengi değiştirebilir mi?

Hocam şu an büyük ihtimalle bayağı geçe kalacağını düşünüyorum. Maile hala dönüş yapmadılar ama yarın 10.30'ta canlı destek çalışmaya başlıyormuş o vakitte iletişime geçmeyi düşünüyorum. Umarım çözebiliriz.

Canlı destek dönüş yapmadan attığıın maile dönüş yapmış olurlar zaten. Bana şimdiye kadar hafta sonu attığım hiçbir maile saat 10'dan daha geç yanıt vermediler neredeyse.

Canlı destek dönüş yapmadan attığıın maile dönüş yapmış olurlar zaten. Bana şimdiye kadar hafta sonu attığım hiçbir maile saat 10'dan daha geç yanıt vermediler neredeyse.
Umarım hocam bekliyorum hala. Çok teşekkür ederim tekrardan.

Son bir güncelleme geçeyim mail yoluyla bana dönüş sağladılar ama kargo sürecine geçtiği için değişim olamayacağını söylediler yani sipariş verdikten sonra iptal edip tekrar sipariş vermek en mantıklısı gibi duruyor.

Son düzenleme:
Umarım hocam bekliyorum hala. Çok teşekkür ederim tekrardan.

Son bir güncelleme geçeyim mail yoluyla bana dönüş sağladılar ama kargo sürecine geçtiği için değişim olamayacağını söylediler yani sipariş verdikten sonra iptal edip tekrar sipariş vermek en mantıklısı gibi duruyor.

O zaman yapacak bir şey yok iade kodu ile geri gönderirsiniz.

O zaman yapacak bir şey yok iade kodu ile geri gönderirsiniz.
Hocam hiç uğraşmayı düşünmüyorum ya. Kısmet böyleymiş demek lazım bazen de. Yıllardır siyah renk fare kullandım bundan sonrada devam ederiz ama gelince artık bakacağız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı