Wraith gamepad gelir gelmez iade edilmeli mi?

ggGAMEDR

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVİDİA 3060 ti AMD Ryzen 5600 16 gb ram 1 tb ssd
Meslek
Öğrenci
Wraith'den gamepad aldım ama ürünü açtıktan sonra iade edilmiyor, ürün beklediğim gibi çıkmazsa iade edemeyeceğim.
Sizce ürün gelince direk iade edip farklı marka gamepad alayim mi?
Not: İade olayını aldıktan sonra gördüm :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Wraith'den gamepad aldım ama ürünü açtıktan sonra iade edilmiyor, ürün beklediğim gibi çıkmazsa iade edemeyeceğim.
Öyle bir iade olayı yok hocam. Kanuna göre iade edebiliyorsunuz. Kabul etmezlerse THH ye başvurursunuz biraz beklersiniz 2-3 ay ama paranızı o anki enflasyona göre talep edip alırsınız.

Öyle bir iade olayı yok hocam. Kanuna göre iade edebiliyorsunuz. Kabul etmezlerse THH'ye başvurursunuz biraz beklersiniz 2-3 ay ama paranızı o anki enflasyona göre talep edip alırsınız.

O kadar uğraşmak istemiyorum reis vallaha iade haklarında koşulsuz iade edebilmem gerekmiyormu?

Bir tek bana mı saçma geldi bu kural. Kutuyu açmadan neden iade edesin ki? İadenin amacı ürünün bozuk çıkması veya beklendiği gibi çıkmaması değil mi.

O kadar uğraşmak istemiyorum reis vallaha iade haklarında koşulsuz iade edebilmem gerekmiyormu?
Evet normalde öyle olması gerekiyor 14 gün içerisinde iade hakkınız mevcut.

keyiflerine göre kural koymuşlar delirmelik

sizce ne yapayım hiç iade olayıylar uğraşmayıp kolun kutusunu açayımmı

keyiflerine göre kural koymuşlar delirmelik

sizce ne yapayım hiç iade olayıylar uğraşmayıp kolun kutusunu açayımmı
Önceki gamepad konularına bakıp gamepadler hakkında bilgi sahibi olan kişileri bulup etiketle kol iyiyse hiç iade etmene gerek kalmaz ama kötüyse zaten iade edersin.

Önceki gamepad konularına bakıp gamepadler hakkında bilgi sahibi olan kişileri bulup etiketle kol iyiyse hiç iade etmene gerek kalmaz ama kötüyse zaten iade edersin.

Araştırdım bayağı kol kaliteliymiş ondan aldım ama iade kuralı kafamı karıştırdı.

Eğer ayıplı ürün dediğimiz hasarlı bozuk veya sorunluysa her şekilde iade edebiliyorsunuz. Ama ambalajı açılan ürünleri genel olarak keyfen iade alan firmalar günümüzde artık sayılı hale gelmeye başladı. Wraith belirli test ve denemelerden sonra emin olursa eğer ürünleri ithal etmekte. İthal edilen ürünlerde genelde Connect Game de bu şekilde ilerliyor iade olayında. Biraz da ambalajı açılan ürünü başkalarına satamama gibi durumları olduğundan tahminimce. Kolun linkini de atsaydınız keşke. Ayrıca bir inceleme vs vardır belki Youtube'da.

Araştırdım bayağı kol kaliteliymiş ondan aldım ama iade kuralı kafamı karıştırdı.
1730926417852.png

Hocam hasar olmadığı sürece iade edebiliyormuşsunuz. Ürününüz gelince açarken kamera kaydına almayı unutmayın kargoda kutusuna vs zarar gelmişse kanıt olarak sunarsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı