Sen cayma hakkını kullanıyorsun. Düz iade etmiyorsun ki.burdan baksanıza reis burda öyle demiyor![]()
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor gibi sanki burada da tüm ürünler için yazıyor.burdan baksanıza reis burda öyle demiyor![]()
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
burdan baksanıza reis burda öyle demiyor![]()
Siz takmayın iade edersiniz bence.Lvbel C5 gibi her şeyi sallamışlar sanırım aldığıma pişman oldum.
Ha o zaman ayrı iade edilmeyi hak ediyor. Wraith'den alan hep memnun oluyor burda, ondan dolayı şaşırdım. Logitech Superlight 2 almak istedim birisi Lamzu'yu öneriyor.Lvbel C5 gibi her şeyi sallamışlar sanırım aldığıma pişman oldum.
Hem iade edilir hem edilmez demişler. İade edebilirsiniz. Eğer reddederlerse sitenizde böyle yazmışsınız dersiniz. Her türlü iade edebilirsiniz kutuyu açsanız bile. Müşteri hakem heyeti sizin yanınızda olur bu durumda.Lvbel C5 gibi her şeyi sallamışlar sanırım aldığıma pişman oldum.
İade politikalarında Wraith marka ürünler için diyormuş hocam. Bunun markası fantech ama yine de cayma kapsamında iade edebilirsiniz bence.Bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor gibi sanki burada da tüm ürünler için yazıyor.Eki Görüntüle 2346344
Eki Görüntüle 2346345 Her türlü iade edersiniz bence hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.