Wraith'den gamepad aldım ama ürünü açtıktan sonra iade edilmiyor, ürün beklediğim gibi çıkmazsa iade edemeyeceğim.
Sizce ürün gelince direk iade edip farklı marka gamepad alayim mi?
Not: İade olayını aldıktan sonra gördüm
Wraith'den gamepad aldım ama ürünü açtıktan sonra iade edilmiyor, ürün beklediğim gibi çıkmazsa iade edemeyeceğim.
Öyle bir iade olayı yok hocam. Kanuna göre iade edebiliyorsunuz. Kabul etmezlerse THH ye başvurursunuz biraz beklersiniz 2-3 ay ama paranızı o anki enflasyona göre talep edip alırsınız.
Öyle bir iade olayı yok hocam. Kanuna göre iade edebiliyorsunuz. Kabul etmezlerse THH'ye başvurursunuz biraz beklersiniz 2-3 ay ama paranızı o anki enflasyona göre talep edip alırsınız.
Önceki gamepad konularına bakıp gamepadler hakkında bilgi sahibi olan kişileri bulup etiketle kol iyiyse hiç iade etmene gerek kalmaz ama kötüyse zaten iade edersin.
Önceki gamepad konularına bakıp gamepadler hakkında bilgi sahibi olan kişileri bulup etiketle kol iyiyse hiç iade etmene gerek kalmaz ama kötüyse zaten iade edersin.
Eğer ayıplı ürün dediğimiz hasarlı bozuk veya sorunluysa her şekilde iade edebiliyorsunuz. Ama ambalajı açılan ürünleri genel olarak keyfen iade alan firmalar günümüzde artık sayılı hale gelmeye başladı. Wraith belirli test ve denemelerden sonra emin olursa eğer ürünleri ithal etmekte. İthal edilen ürünlerde genelde Connect Game de bu şekilde ilerliyor iade olayında. Biraz da ambalajı açılan ürünü başkalarına satamama gibi durumları olduğundan tahminimce. Kolun linkini de atsaydınız keşke. Ayrıca bir inceleme vs vardır belki Youtube'da.
Hocam hasar olmadığı sürece iade edebiliyormuşsunuz. Ürününüz gelince açarken kamera kaydına almayı unutmayın kargoda kutusuna vs zarar gelmişse kanıt olarak sunarsınız.