Wraith gamepad gelir gelmez iade edilmeli mi?

Ben ürünün paketini açarsam iade hakkım kayboluyor mu? Orada ambalajı açılmamış ürünler demiş birinde açılanlar da iade edilir demiş anlamadım ve sarf malzemeleri ne diye geçiyor.

İade politikalarında Wraith marka ürünler için diyormuş hocam. Bunun markası fantech ama yine de cayma kapsamında iade edebilirsiniz bence.
Yok dostum, cayma hakkına uymak zorundalar. Türkiye kanunları gereği mesafeli sözleşme olduğu için cayma hakkı var.

Ben ürünün paketini açarsam iade hakkım kayboluyor mu? Orada ambalajı açılmamış ürünler demiş birinde açılanlar da iade edilir demiş anlamadım ve sarf malzemeleri ne diye geçiyor.
Cayma hakkın var, iade oluştur geç hiçbir şey olmaz. Bayiden aldığını da düşünmüyorum. Wraith'in hiç bayiisini duymadım.

Burada sizin gamepad için olan iade koşulları mevcut öbürü kendi ürünleri içinmiş.

Gamepad benim elime daha geçmedi geçince kontrol edeceğim ama araştırdım biraz bu sorunu yaşayıp THH'ye başvuranlarda olmuş

Monster'i bu konuda çok başarılı buluyorum. Adamlar 14 gün içerisinde koşulsuz şartsız, sorgusuz sualsiz iade alıyorlar. Takdir edilesi bir durum.
Amazon'da koşulu şartı geçtim., canım sıkıldı deyip iade edince bile alıyorlar hijyenik ürün olsun olmasın.

Gamepad hijyenik ürün kategorisindemi geçiyor.
Dostum canım dostum. Cayma hakkın var, 14 günü geçti mi? Geçmedi her türlü iade alırlar. İçini ister aç az kullan yine alıyorlar. Kutuya bir şey olmaması lazım sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…