Ozsoy Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 5 7 Kasım 2024 #41 ggGAMEDR dedi: Ürün kargodan geldiği gibi iadesini alayım o zaman. Genişletmek için tıkla... Abi kutu eline bile gelmemiş ki. Sen niye bu kadar stres yaptın ki? Her türlü iade olur o. Canını hiç sıkma.
ggGAMEDR dedi: Ürün kargodan geldiği gibi iadesini alayım o zaman. Genişletmek için tıkla... Abi kutu eline bile gelmemiş ki. Sen niye bu kadar stres yaptın ki? Her türlü iade olur o. Canını hiç sıkma.
ggGAMEDR Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 102 Daha fazla Sistem Özellikleri NVİDİA 3060 ti AMD Ryzen 5600 16 gb ram 1 tb ssd Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Kasım 2024 #42 Bu fiyat bandında alıncak bü üründen kaliteli bir ürün bulamadım şartlarıma göre bu ürünü iade edince Monster alacağım sanırım sonuçta saçmalıkdan ibaret olcan koşullar koymuyorlar keyiflerine göre. Ozsoy dedi: Abi kutu eline bile gelmemiş ki. Sen niye bu kadar stres yaptın ki? Her türlü iade olur o. Canını hiç sıkma. Genişletmek için tıkla... Vallaha şu iade olayına sinirlendim bir tık yasal bir kanun nasıl bunu keyfine göre değiştirebilirler anlamadım.
Bu fiyat bandında alıncak bü üründen kaliteli bir ürün bulamadım şartlarıma göre bu ürünü iade edince Monster alacağım sanırım sonuçta saçmalıkdan ibaret olcan koşullar koymuyorlar keyiflerine göre. Ozsoy dedi: Abi kutu eline bile gelmemiş ki. Sen niye bu kadar stres yaptın ki? Her türlü iade olur o. Canını hiç sıkma. Genişletmek için tıkla... Vallaha şu iade olayına sinirlendim bir tık yasal bir kanun nasıl bunu keyfine göre değiştirebilirler anlamadım.
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.698 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Kasım 2024 #43 NoBMPR R8 dedi: @LuisB4y tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmedikçe geri iade edebilir ki ben ettim de ettim zamanında. Genişletmek için tıkla... Evet ama marka böyle demiyor ambalajı açılsa dahi almıyoruz diyor. Tabii yasalarda böyle bir şey yok orası ayrı.
NoBMPR R8 dedi: @LuisB4y tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmedikçe geri iade edebilir ki ben ettim de ettim zamanında. Genişletmek için tıkla... Evet ama marka böyle demiyor ambalajı açılsa dahi almıyoruz diyor. Tabii yasalarda böyle bir şey yok orası ayrı.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.281 Makaleler 1 Çözümler 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #44 Bu arada koldan memnun kalacağınıza eminim
ggGAMEDR Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 102 Daha fazla Sistem Özellikleri NVİDİA 3060 ti AMD Ryzen 5600 16 gb ram 1 tb ssd Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Kasım 2024 #45 KafadanKontak dedi: Bu arada koldan memnun kalacağınıza eminim Genişletmek için tıkla... Kullanıyor musunuz ?
KafadanKontak dedi: Bu arada koldan memnun kalacağınıza eminim Genişletmek için tıkla... Kullanıyor musunuz ?
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.281 Makaleler 1 Çözümler 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #46 ggGAMEDR dedi: Kullanıyor musunuz ? Genişletmek için tıkla... Benzer özelliklerde ve tipte kullanıyorum diyeyim. Hatta bundan daha kalitesiz de olabilir.
ggGAMEDR dedi: Kullanıyor musunuz ? Genişletmek için tıkla... Benzer özelliklerde ve tipte kullanıyorum diyeyim. Hatta bundan daha kalitesiz de olabilir.