Wraith kablosuz mouselar alınır mı?

Bütçe
2000

Bekoxw27

Zeptopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar. Bundan bir yirmi gün önce yeni bir sistem düzdüm ve her şeyim tam takır ama bir eksiğim var, mouse. Benim eski farem Razer DeathAdder Elite, şu an onu kullanıyorum, kablolu bir mouse ama scroll tuşu bozuk ve artık kablo yüzünden yeteri kadar mouse alanım olmadığını hissediyorum özellikle rekabetçi oyunlar oynarken. Wraith sitesinde ATK Dragonfly A9 Plus ve WXE R1 ve Blazing Sky X1 modellerini gördüm, sosyal medyada bir sürü kullanan insan var iyisiyle kötüsüyle. O yüzden karar veremedim. Aktif kullanıp da sıkıntı yaşayan kişilerden görüşlerini iletmesini istiyorum. Ek olarak MCHouse A5 modeli ve Aula SC680 modelleri de daha önce önerilen ve gözüme çarpan ürünler. Bütçem 2000 TL, sizlerden yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. İlla kablosuz olacak diye bir kaide yok, daha rahat kullanabileceğim kaliteli kablolular varsa hayır demem.

Bence alınır hocam Fantech Helios 2 Pro aldım gayet güzel mouse kasa kalitesi falan bayağı iyi duruyor donanımı zaten son seviye.

Alınır ama o fiyata A5 Ultra veya Zenith Pro daha iyi olacaktır.

Zenith Pro malzeme kalitesi olarak cok vasat, sırf Dareu fasonu diye fazla abartildi. Machenike L7 Air daha iyi bir secenek 1700 TL'ye.

Öncelikle selamlar. Bundan bir yirmi gün önce yeni bir sistem düzdüm ve her şeyim tam takır ama bir eksiğim var, mouse. Benim eski farem Razer DeathAdder Elite, şu an onu kullanıyorum, kablolu bir mouse ama scroll tuşu bozuk ve artık kablo yüzünden yeteri kadar mouse alanım olmadığını hissediyorum özellikle rekabetçi oyunlar oynarken. Wraith sitesinde ATK Dragonfly A9 Plus ve WXE R1 ve Blazing Sky X1 modellerini gördüm, sosyal medyada bir sürü kullanan insan var iyisiyle kötüsüyle. O yüzden karar veremedim. Aktif kullanıp da sıkıntı yaşayan kişilerden görüşlerini iletmesini istiyorum. Ek olarak MCHouse A5 modeli ve Aula SC680 modelleri de daha önce önerilen ve gözüme çarpan ürünler. Bütçem 2000 TL, sizlerden yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. İlla kablosuz olacak diye bir kaide yok, daha rahat kullanabileceğim kaliteli kablolular varsa hayır demem.

2000 TL bandında Wraith'te elle tutulur mouse yok.

GANKSENINLE kodu ile Machenike L7 Air mouse alınabiliyor, 1700 TL oluyor kod ile. Nordic 52833 ve PAW3395 ile geliyor. Malzeme kaliteside direkt bu modelin olmasada (globalde icini açan yok) L7 Mix modelinin yapısına bakarsak gayet sağlam duruyor.

2000 TL'ye de A5 Ultra daha iyi bir seçenek. Ama şuan stokları biraz sıkıntı. Siyah renginin stoğu yok bekleyemem derseniz L7 Air saglam bir alternatif.

ATK, VGN, VXE hepsi aynı marka, genelde hepsi aynı sensör, aynı switch oluyor farkları az benim tavsiyem Wraith'den hiçbir şey almaman yayıncı arkadaşların tavsiyesini dinleyip VGN Dragonfly F1 Pro aldım kasa zaten gıcırdıyor, ilk 1 yılında switch double click yaptı çöp oldu garantiye gönderdim aynı sorun var masada çöp halde duruyor kendim switch aldım değiştireceğim en azından kullanılsın diye.

Zenith Pro malzeme kalitesi olarak cok vasat, sırf Dareu fasonu diye fazla abartildi. Machenike L7 Air daha iyi bir secenek 1700 TL'ye.

2000 TL bandında Wraith'te elle tutulur mouse yok.

Ganksenınle kodu ile machenike L7 Air mouse alınabiliyor, 1700 TL oluyor kod ile. Nordic 52833 ve PAW3395 ile geliyor. Malzeme kaliteside direkt bu modelin olmasa da (globalde icini açan yok) L7 mix modelinin yapısına bakarsak gayet sağlam duruyor.

2000 TL'ye de A5 Ultra daha iyi bir seçenek. Ama şu an stokları biraz sıkıntı. Siyah renginin stoğu yok bekleyemem derseniz L7 Air saglam bir alternatif.

Hocam Amazon'da 2000TL mavi rengi var gayet güzel. Mchouse A5 Ultra canımızı sıkmayacak sıkıntı çıkarmayacak bir tercih midir yoksa başka öneriler var mı Amazon.com.tr

Hocam Amazon'da 2000TL mavi rengi var gayet güzel. Mchouse A5 Ultra canımızı sıkmayacak sıkıntı çıkarmayacak bir tercih midir yoksa başka öneriler var mı Amazon.com.tr

Gayet iyi bir mouse A5 Ultra, al geç. 2500 bandina kadar rakibi yok elle tutulur sekilde.

ATK, VGN, VXE hepsi aynı marka, genelde hepsi aynı sensör, aynı switch oluyor farkları az benim tavsiyem Wraith'den hiçbir şey almaman yayıncı arkadaşların tavsiyesini dinleyip VGN Dragonfly F1 Pro aldım kasa zaten gıcırdıyor, ilk 1 yılında switch double Click yaptı çöp oldu garantiye gönderdim aynı sorun var masada çöp halde duruyor kendim switch aldım değiştireceğim en azından kullanılsın diye.

Hocam herkes wraithten uzak dur diyor.

S

Gayet iyi bir mouse A5 Ultra, al geç. 2500 bandina kadar rakibi yok elle tutulur sekilde.

Sağ olun hocam teşekkür ederim galiba direk A5 Ultra alacağım hiç düşünmeden. Zaten pchocası incelemesi de var o yüzden biraz rahatım.

Hocam herkes wraithten uzak dur diyor.

S

Sağ olun hocam teşekkür ederim galiba direk A5 Ultra alacağım hiç düşünmeden. Zaten pchocası incelemesi de var o yüzden biraz rahatım.

Wraith'ten uzak dur diyenleri pek umursamayın. Desteği iyi olan nerdeyse marka yok ülkemizde. İade politikalarıda katı olduğu için gömmeye çalışıyorlar. Elle tutulur seviyedeki mouselarin nerdeyse tamamı orada. A5 Ultra yapıştırın geçin.

Wraith'ten uzak dur diyenleri pek umursamayın. Desteği iyi olan neredeyse marka yok ülkemizde. İade politikaları da katı olduğu için gömmeye çalışıyorlar. Elle tutulur seviyedeki farelerin neredeyse tamamı orada. A5 Ultra yapıştırın geçin.

Komedi ya gerçekten bozuk mouse tamir ettik diye gönderen halbuki bir şey beceremeyen firmaları burada vatan savunur gibi savunmak çok güzel değil mi sırf ucuz olsun diye. Razer ve Logitech'den sıkıntılı bir durum olduğunda 2 kere yenisiyle birebir değişim yaptılar yaşadım ama ne ala siz burada Wraith övün onu övün bunu övün alım gücü düştü diye kalitede düşmeye gerek yok.

Sırf sizde sorunsuz çalışıyor diye Çin malı mouse önerenleri pek umursamamak lazım. 😅

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• kxy

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı