Wraith klavye ve mouse önerisi

ardabekts

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600, RTX 3060 Ventus v2, 16GB 3200Mhz Ram, MSI B450M PRO M2 V2
Merhaba. Bozulma konusu olmasa SteelSeries almak isterdim fakat çabuk bozuluyorlar. Bu sebepten dolayı da Wraith marka almaya karar verdim. Çoğunlukla CS: 2 ve Valorant oynuyorum. Klavyenin %100 olması ve farede 2 adet ileri ve geri makrolarının olması önemli. Deneyen veya önerebilecek varsa model önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba. Bozulma konusu olmasa SteelSeries almak isterdim fakat çabuk bozuluyorlar. Bu sebepten dolayı da Wraith marka almaya karar verdim. Çoğunlukla CS: 2 ve Valorant oynuyorum. Klavyenin %100 olması ve farede 2 adet ileri ve geri makrolarının olması önemli. Deneyen veya önerebilecek varsa model önerilerinizi bekliyorum.

Bütçe nedir klavye ve mouse için.

Bütçe belirtmediğiniz için ortlama bir ürün öneriyorum. ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse

Ürün başına yaklaşık olarak 8k verebilirim. Kaliteli uzun ömürlü ve güzel olması daha ön planda benim için

Hocam durun bu fareyi alacak olan varsa almasın benim elime 2 gün içinde ulaşacak ve değerlendirme yapacağım düz ATK A9 kargoya vermedim gelmeden önce bekleyin galiba yarın gelecek.

Bende spariş verdim yarın yarından sonra elime gelecek eğer kötü bir tecrübe yaşarsanız bana da söyleyin lütfen. Bende iade ederim ama gördüğüm herkes çok memnun.

Bende spariş verdim yarın yarından sonra elime gelecek eğer kötü bir tecrübe yaşarsanız bana da söyleyin lütfen. Bende iade ederim ama gördüğüm herkes çok memnun.

Bende de aynı şekil reis yarın erken gelir diye düşünüyorum yarın gelmezsede seninle aynı gün gelecek ben direkt derim bu konuya yazarım görüşlerimi.

VXE R1 SE+ iyi diyorlar fakat ben A9 aldım umarım pişman etmez ya sende A9 almıssın. %50 iyi diyor %50 VXE R1 SE+ diyordu.

Bende de aynı şekil reis yarın erken gelir diye düşünüyorum yarın gelmezsede seninle aynı gün gelecek ben direkt derim bu konuya yazarım görüşlerimi.

VXE R1 SE+ iyi diyorlar fakat ben A9 aldım umarım pişman etmez ya sende A9 almıssın.

Hocam 1 arkadaşım çok sorun yaşadı kabloyu çıakrınca DPI ayarı bozuluyordu kablosuz kullanamıyordu fareyi bundan dolayı A9'a yöneldim çoğu arkadaşım memnun.

VXE R1 SE+ iyi diyorlar fakat ben A9 aldım umarım pişman etmez ya sende A9 almıssın. %50 iyi diyor %50 VXE R1 SE+ diyordu.

A9 mcu kötü diye biliyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı