Wraith Litepad mouse pad alınır mı?

Shoganai

Femtopat
Daha fazla  
Mouse pad bu Wraith Litepad Mousepad. Mouse yüzeyinden pek emin olamadım. Kayma da takılmalar, yavaşlıklar olur mu? Kumaş yüzeylerine pek hakim değilim çünkü. Alternatif olarak önerebileceğiniz dikişli mousepadlare de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mouse pad bu Wraith Litepad Mousepad. Mouse yüzeyinden pek emin olamadım. Kayma da takılmalar, yavaşlıklar olur mu? Kumaş yüzeylerine pek hakim değilim çünkü. Alternatif olarak önerebileceğiniz dikişli mousepadlare de açığım.

Güzel bir mousepaddir, öneri yapacak veya karşılaştırabileceğim bildiğim bir mouse pad yok, Speed değildir bu ürün kontroldür (hız-kontrol orantılı da denebilir) onu da belirtmek isterim.

Ürün hybrid olarak tanıtıldığı için aldım ama baya bi kontrol diyebilirim. Akıcı ama yavaş anlayacağınız.

Ayrıca yüzeyi bir süre alışana kadar kolunuzu ve bileğinizi rahatsız edebilir, sert ve pürüzlü bir yüzeye sahip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı