Wraith markası o kadar iyi mi?

dahat4310

Attopat
Daha fazla  
Ben bu markayı pek ciddiye almıyordum da, baya yurt dışında da sponsorluğu olan bir markaymış. Ciddiye alınacak kadar kaliteli mi? Kalitesi neye eş değerdir sizce?

Forumda ve ülkemizde inanılmaz saçma bir algı var. Sitelerinde ya da herhangi bir mecrada gördüğün ve övülen ürünlerin çoğu Wraith değil. Getirdikleri ve distribütörlüğünü yaptığı markalar ve ürünler iyi. Kendi üretmiş oldukları ürünler için mouse pad ve sleeve harici başarılı bulmuyorum.

Türkiye'de bulunmayan ürünleri getiren firma. Kendi ürünleri ile ön plana çıktığını hiç görmedim. Mouse siparişlerimi hep oradan veririm. Aklımın ucundan bile Wraith marka bir şey almak geçmedi. Sadece Sycrox mouse için skatez almak zorunda kaldım. Onu da beğenmedim. Normal distribütör bir firma olarak görüyorum açıkçası. Marka olarak değerlendirmiyorum.

Bu site fena sıkıntılı. Araştırmadan kesinlikle alışveriş yapma. 10 kişi alışveriş yapıyorsa 5'i sıkıntı yaşıyor. Son tercihin olsun bence. Tiktok, Instagram, Youtube'da bu işi yapan herkese sponsorluk vermişler. O yüzden sürü psikolojisiyle özellikle teknoloji forumlarında baya popüler olmuş. Kurbanlar arasına girme. :D

Bir tane fareyi garantiye gönderdim bir sıkıntı yaşamadım. Kaliteli mi değil mi bilmem ama Türkiye'de olmayan IEM'leri getirdiği için seviyorum malum artık yurt dışından bir şey alamıyoruz.

Forumda ve ülkemizde inanılmaz saçma bir algı var. Sitelerinde ya da herhangi bir mecrada gördüğün ve övülen ürünlerin çoğu Wraith değil. Getirdikleri ve distribütörlüğünü yaptığı markalar ve ürünler iyi. Kendi üretmiş oldukları ürünler için mouse pad ve sleeve harici başarılı bulmuyorum.

Sizin de dediğiniz gibi hocam sleevlerin kalitesi çok iyi bu arada tavsiye ederim de çok pahalı be.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı