Wraith Max RGB: Renk değişimi yapılmıyor

CmonDarling

Megapat
Daha fazla  
AMD Wraith Max RGB renk değişimlerini yapamıyorum. Elimdeki kabloyu ve anakartımdaki girişleri paylaşıyorum. Bu kabloyu nereye takmalıyım? Kabloyu takmayınca ışık yanmıyor. JLED1’e takınca yeşil veya kırmızı yanıyor sadece. Mystic Light ve Dragon Center’ı denedim. Oradan sadece bir iki efekt yapılıyor renk değişimine tıklayamıyorum. Önceki açılmış konularda cevap bulamadım, çözümü bilen varsa lütfen cevaplandırsın.
Anakartım MSI B450M PRO M.2 v2.

Dosya Ekleri

• 0B532A2A-BA0B-4427-9949-84BF039E1258.jpeg
    630,7 KB · Görüntüleme: 72
  • BDBFDFE8-B17E-4E01-83AF-6D543BFF0DC9.jpeg
    1,2 MB · Görüntüleme: 69
Anakartınızda RGB girişi yok sadece led var o yüzden sadece kırmızı veya yeşil yanıyor.

Anakartınızda RGB girişi yok sadece led var o yüzden sadece kırmızı veya yeşil yanıyor.
Bunun bir çözümü yok mu? Benzer konularda USB’ye takmakla ilgili şeyler gördüm fakat bende USB yazan bir kablo mevcut değil.

Bunun bir çözümü yok mu? Benzer konularda USB’ye takmakla ilgili şeyler gördüm fakat bende USB yazan bir kablo mevcut değil.
Tek bildiğim çözüm ayrı bir rgb kontrolcü almak çünkü anakartta rgb desteği yok nereye takarsanız takın istediğiniz sonuç çıkmaz.

Tek bildiğim çözüm ayrı bir rgb kontrolcü almak çünkü anakartta rgb desteği yok nereye takarsanız takın istediğiniz sonuç çıkmaz.
Öneri yapabilir misiniz? Bu kontrolcüler hakkında pek bir bilgim yok. Ne almalıyım? Nereye neyi takmalıyım?

Öneri yapabilir misiniz? Bu kontrolcüler hakkında pek bir bilgim yok. Ne almalıyım? Nereye neyi takmalıyım?
Daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olsunlar çünkü yanlış yönlendirme yapmak istemem. Aynı soğutucu ve anakart bende de var jled1 girişine bağlantı yaptım sadece kırmızı renk yanıyor eğer varsa başka bir çözümü bende takipteyim konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…