Wraith Max RGB: Renk değişimi yapılmıyor

Wraith Max fanın yanında bir de USB bağlantı olması lazım onla bağlayın.
Dediğiniz USB bağlantı kitapçıkta da geçiyor fakat ben öyle bir kablo bulamadım.
Daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olsunlar çünkü yanlış yönlendirme yapmak istemem. Aynı soğutucu ve anakart bende de var jled1 girişine bağlantı yaptım sadece kırmızı renk yanıyor eğer varsa başka bir çözümü bende takipteyim konuyu.
Sizde öyle bir kablo mevcut mu?

Soğutucu kutusundan iki adet kablo çıkması lazım.

Biri anakartın ön panel USB 2.0 girişi ile aynı olan USB soketine diğeri ise 4 pin bağlantı kablosu.

USB 2.0 soketli olanı deneyin bir de.
Bahsettiğiniz kabloyu bulamadım sanırım gönderilmemiş. İtopya’ya mail gönderdim. Umarım bir sonuca ulaşırım.

Bu arada #mamba4life...

Technopat PC toplama videolarında Recep abi birkaç kere gösterdi o iki kabloyu bakarsan görebilirsin.
Hocam bir sürü video var farklı soğutucular var ve kaçıncı dakikasında bilmiyorum. Eğer hatırlıyorsun nerede olduğunu paylaşabilir misin? Ve o kabloyu bulabileceğim bir yer var mı?

5:42 anından itibaren bakın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok sağ ol uğraşıp vakit ayırdığın için. Videodaki soğutucu Wraith Prism fakat fark eden bir şey yok bana da oradaki USB kablosu lazım. Kutuda olmayışı canımı sıktı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı