Wraith mouse önerisi

Bütçe
4k
Benim el ölçülerim 18cm uzunluk 9cm en, ve tutuş olarak da sanırım Claw Grip şeklinde tutuyorum.

El ölçülerim 18cm uzunluk 9cm en, ve tutuş olarak da sanırım Claw Grip şeklinde tutuyorum. Büyük gelir mi elime? Birkaç kişi büyük bir mouse demişti diye hatırlıyorum

Ben de size aynısını söyleyecektim şahsen deneyimlemedim fakat benim de duyduğuma göre bır tık büyük bir mouse diyorlar. Benim önerim size ATK Blazing Sky F1 V2 Wireless Mouse olacaktır arkadaş Ultimate'ini önermişti ona da bakabilirsiniz.

Ben de size aynısını söyleyecektim şahsen deneyimlemedim fakat benim de duyduğuma göre bır tık büyük bir mouse diyorlar. Benim önerim size ATK Blazing Sky F1 V2 Wireless Mouse olacaktır arkadaş Ultimate'ini önermişti ona da bakabilirsiniz.
Aynen ben de şuan ATK F1 V2 ile Leviathan v4 arasındayım. Sanırım Leviathan alıcam, yaza doğru da yeni bir model çıkmazsa ATK F1 V2 alırım diye düşünüyorum. Siz neye karar verdiniz?

Aynen ben de şu an ATK F1 V2 ile Leviathan V4 arasındayım. Sanırım Leviathan alacağım, yaza doğru da yeni bir model çıkmazsa ATK F1 V2 alırım diye düşünüyorum. Siz neye karar verdiniz?

Hocam yalanım yok ben gpx2 almaya karar verdim ama wraithten alacak olsam elim 18-12 olduğu için Leviathan alırdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı