Wraith Mouse pad önerisi

Hocam ben de aynı fareyi kullanıyorum hybrid alınca kullanıp yazar mısın ben de mouse pad almayı düşünüyorum da CS2 0.70 sens 800 DPI orijinal skatez ile oynuyorum hybrid nasıl olur acaba onu merak ediyorum.
çok sevdiğim oyuncuların favori olarak hybrid mousepadi kullandığını gördüm, bende kullanınca artı olarak eklerim

Hocam ben de aynı fareyi kullanıyorum hybrid alınca kullanıp yazar mısın ben de mouse pad almayı düşünüyorum da CS2 0.70 sens 800 DPI orijinal skatez ile oynuyorum hybrid nasıl olur acaba onu merak ediyorum.

Spirit of aim hybrid mousepadden çok memnun kaldım kontrol ve hız dengesi çok iyi.

Son düzenleme:
Çok sevdiğim oyuncuların favori olarak hybrid mousepadi kullandığını gördüm, bende kullanınca artı olarak eklerim

Spirit of aim hybrid mousepadden çok memnun kaldım kontrol ve hız dengesi çok iyi.

Hocam yüzeyi Klasse Longteng gibi mi? Pürüzlü.

Swarcow Artisan Hien'e benziyor demiş ama ben Longteng yüzeyine benzettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yüzeyi Klasse Longteng gibi mi? Pürüzlü
20250902_203650.jpg

orjinal superlight 2 skatezleri ile güzel olduğunu söyleyebilirim

Ben kesinlikle ace series storm modelini öneririm bütün padlerini kullandım Wraith'in sürekli akılda kalan FPS için kontrol mouse pad dönemi sona erdi artık insanlar flickten daha çok mikro düzeltmeler yapıyor ve bu mikro düzenlemeler için kesinlikle ace series storm öneririm Valorant'ta 367 puan immo 3 CS2 de FACEIT 10 level 2672 eloyum.

Ben kesinlikle ace series storm modelini öneririm bütün padlerini kullandım Wraith'in sürekli akılda kalan FPS için kontrol mouse pad dönemi sona erdi artık insanlar flickten daha çok mikro düzeltmeler yapıyor ve bu mikro düzenlemeler için kesinlikle ace series storm öneririm Valorant'ta 367 puan immo 3 CS2 de FACEIT 10 level 2672 eloyum.

Ace Series Storm çok güzel duruyor ya.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı