Wraith Prism RGB Gigabyte RGB Fusion Yönetimi

Furkan063

Hectopat
Daha fazla  
Gigabyte B450M S2H anakarta sahibim işlemci fanım AMD Wraith Prism RGB kullandığım kasa Corsair Carbide Spec Delta RGB şimdi fanlarımın anahtar bağlantısını sökerek anakart LED portuna bağladım Gigabyte RGB Fusion ile yönetiyorum işlemci fanıma nasıl bir uygulama yapıp onu da aynı şekil bu programdan yönetebilirim nasıl bir bağlantı yapmam gerek şimdiden teşekkürler.

Anakartınızda 1 adet RGB LED başlığı var onu da kullanmışsınız. İşlemci RGB LED slotunu takacak yuvanız yok. RGB tekleyici tarzı bir aparat almanız gerekebilir. Ancak ne kadar sağlıklı olur onu bilemiyorum.

Anakartınızda 1 adet RGB LED başlığı var onu da kullanmışsınız. İşlemci RGB LED slotunu takacak yuvanız yok. RGB tekleyici tarzı bir aparat almanız gerekebilir. Ancak ne kadar sağlıklı olur onu bilemiyorum.
Ben sadece ışığını kapatmak istiyorum işlemci fanına farklı bi şekilde bağlantı yapılıp yönetile bildiği söylendi

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı