Ice Tea Seftali
Hectopat
@BerkayZ87hocamız soğutuculara hakimdir önerisini mutlaka alın. 205 TL'ye ID cooling SE 224 XT r modelini aldırmıştı bana bakmanızı tavsiye ederim.
Sürülü gelmiyor T6 Ultra'da fakat yanında tek kullanımlık macun geliyor. Kendin sürebilirsin kolay bir işlem zaten, T6 Ultra'yı takması biraz zor sadece.
Bütçe varsa MX4 alınabilir ama fena bir macun değil diye biliyorum.Macunu işlemciye süreceğiz değil mi, bir de o verdikleri macun kaliteli mi? Yoksa articx MX 4 alacağım.
@Motionless IN White 10600KF ile SE-224-XT-R kullanıyor, memnun diye hatırlıyorum ondan fikir alabilirsin.@BerkayZ87 Hocam 220 TL bütçem var önerebileceğiniz en iyi soğutucu nedir i5 10600K için?
@Motionless IN White 10600KF ile SE-224-XT-R kullanıyor, memnun diye hatırlıyorum ondan fikir alabilirsin.
Düşünmeden ID-Cooling SE-224-XT-R soğutucusunu alın, hem sessiz hem de yanında gelen macun macun çok kaliteli.
Sığar. SE-224-XT-R modeli 154mm yüksekliğinde.Anladım hocam listeme aldım o zaman tam yükte kaç derece görüyorsunuz bir de benim kasam 166mm CPU soğutucusu destekliyor. Sığar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.