Wraith sense IEM alınır mı?

Ben iade ettim hocam. Wraith kendi ürünlerinde memnuniyet garantisi veriyor, mail atın 30 gün içinde aldıysanız.
Ben iade etmedim etmeyi pek düşünmüyorum açıkçası benim kasam da normalde ses kartı mevcut ve kaliteli de bir ses kartı yani typ-c girişi var ama uyumsuzluk oluşma ihtimalini düşünerekten typ-c to usb dönüştürücü sipariş ettim o geldiğin de deneyeceğim çünkü kullanan arkadaşlarım o şekilde kullanıyor eğer bir şey değişmezse o zaman iade etmeyi düşünebilirim teşekkürrler cevabın için

Sanırım AliExpress'ten Moondrop Chu 2 alacağım. Riske atmak istemedim.

Ben iade ettim hocam. Wraith kendi ürünlerinde memnuniyet garantisi veriyor, mail atın 30 gün içinde aldıysanız.

Hocam tekrardan selamlar kulaklığı kullandım hep aparatla hem aparatsız gerçekten berbat hiç beğenmedim ve aşırı derece dip ses var fısıltı şeklinde geliyor iade konusunda yardımcı olur musunuz nasıl yaptınız nereden yapabiliyoruz ve kutunun içinden çıkanları göndermemiz yeterli mi?

Son düzenleme:
Ben iade etmedim etmeyi pek düşünmüyorum açıkçası benim kasam da normalde ses kartı mevcut ve kaliteli de bir ses kartı yani typ-C girişi var ama uyumsuzluk oluşma ihtimalini düşünerekten typ-C to USB dönüştürücü sipariş ettim o geldiğin de deneyeceğim çünkü kullanan arkadaşlarım o şekilde kullanıyor eğer bir şey değişmezse o zaman iade etmeyi düşünebilirim teşekkürrler cevabın için.

Hocam tekrardan selamlar kulaklığı kullandım hep aparatla hem aparatsız gerçekten berbat hiç beğenmedim ve aşırı derece dip ses var fısıltı şeklinde geliyor iade konusunda yardımcı olur musunuz nasıl yaptınız nereden yapabiliyoruz ve kutunun içinden çıkanları göndermemiz yeterli mi?

Wraith'e mail atın. Size bir form ve kargo kodu verecekler. Faturayı çıktı alıp faturayı, kulaklığı, kutusu ve içindekileri kargoya vereceksiniz.

Dostum evet biraz geç oldu fakat sorun değil. Evet kendim test ettim ve bir performans kaybı olduğunu sanmıyorum. Bu arada kulaklığı almak isteyen varsa kesinlikle öneririm PUBG ve Valorant için almıştım ikisinde de harika performans veriyor mikrofonunu da beğendim. (sense pro, type-c olan versiyon)
İyi günler. Hala kullanıyorsanız PUBG de memnunmusunuz? Benim oynadığım tek FPS oyunu PUBG. JBL C100SI kullanıyorum :D. Sanırım artık değiştirmem lazım. Eğer memnunsanız almayı düşünyorum.

Dostum evet biraz geç oldu fakat sorun değil. Evet kendim test ettim ve bir performans kaybı olduğunu sanmıyorum. Bu arada kulaklığı almak isteyen varsa kesinlikle öneririm PUBG ve Valorant için almıştım ikisinde de harika performans veriyor mikrofonunu da beğendim. (sense pro, type-c olan versiyon)
Hocam merhaba, pubg için nasıl bir ayar yaptınız acaba? Silah ve efekt sesleri aşırı yüksek, kulak patlatacak derecede. Genel olarak kısınca da ayak seslerini duyamıyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen?

Asla tavsiye etmiyorum, yazılımsal bir sorununun olduğunu düşünüyorum. Pubg Mobile oynarken her yerde ses normal fakat oyun başladığında tüm sesleri kısıp silah seslerini %200 arttırıyor. Denemediğim EQ ayarı kalmadı, gram değişiklik olmuyor. İade ettim. Rahatlık konusuna değinecek olursak çok rahat ve çok hafif. Güzel bir ses kartına sahipseniz, düz versiyonu alınıp ses kartı dahilinde denenebilir. Pro modelini asla önermiyorum.

Son düzenleme:
İyi günler. Hala kullanıyorsanız PUBG de memnun musunuz? Benim oynadığım tek FPS oyunu PUBG. JBL C100SI kullanıyorum :D. Sanırım artık değiştirmem lazım. Eğer memnunsanız almayı düşünyorum.

Hocam yeni görüyorum kusura bakmayın. PUBG de memnunum fakat tek bir problem var;
Eski kulak üstü kulaklığımda daha uzaktaki ayak seslerini de duyabiliyordum fakat bu kulaklıkta o kadar geniş bir alanı duyamıyorum, hani belirli bir yakınlığa girince rakip oyuncu ben o zaman ayak sesini alıyorum bence büyük bir eksi ama yine de kulaklığı iade etmeyi veya değiştirmeyi düşünmüyorum bu problem için. @Kovl un da dediği gibi her şeyin sesi çok yüksek o yüzden Windows ses ayarım stabil 16 ayarında çünkü ister oyunda ister internette fark etmeksizin 16'nın üstündeyse her şey çok sesli geliyor o yüzden kısık sesli kullanıyorum fakat ayak seslerini o kadar da kapattığını sanmıyorum. Bir de @Kovl EQ ayarına PUBG için Tgltn'ın EQ ayarlarını yapıp patlama veya yüksek sesler için de soundlock uygulamasını indirip kulaklığın belirli bir desibelin üstüne geçmesini engelleyebilirsin.

Hocam yeni görüyorum kusura bakmayın. PUBG de memnunum fakat tek bir problem var;
Eski kulak üstü kulaklığımda daha uzaktaki ayak seslerini de duyabiliyordum fakat bu kulaklıkta o kadar geniş bir alanı duyamıyorum, hani belirli bir yakınlığa girince rakip oyuncu ben o zaman ayak sesini alıyorum bence büyük bir eksi ama yine de kulaklığı iade etmeyi veya değiştirmeyi düşünmüyorum bu problem için. @Kovl un da dediği gibi her şeyin sesi çok yüksek o yüzden Windows ses ayarım stabil 16 ayarında çünkü ister oyunda ister internette fark etmeksizin 16'nın üstündeyse her şey çok sesli geliyor o yüzden kısık sesli kullanıyorum fakat ayak seslerini o kadar da kapattığını sanmıyorum. Bir de @Kovl EQ ayarına PUBG için Tgltn'ın EQ ayarlarını yapıp patlama veya yüksek sesler için de soundlock uygulamasını indirip kulaklığın belirli bir desibelin üstüne geçmesini engelleyebilirsin.
Önemli değil, cevap için teşekkürler. Bahsettiğiniz Pubg muhtemelen steam olanıdır. Ben Mobil olup Pc'den oynanandan bahsediyorum ve bahsettiğiniz programla ilgili hiçbir fikrim yok. Keşke kulaklığı iade etmeden önce yanıtınız gelseydi de, deneseydim belki iade etmezdim. Teşekkürler tekrardan.

Önemli değil, cevap için teşekkürler. Bahsettiğiniz PUBG muhtemelen Steam olanıdır. Ben mobil olup PC'den oynanandan bahsediyorum ve bahsettiğiniz programla ilgili hiçbir fikrim yok. Keşke kulaklığı iade etmeden önce yanıtınız gelseydi de, deneseydim belki iade etmezdim. Teşekkürler tekrardan.

Garip bir site bazen mail geliyor konu başlığına mesaj geldi diye bazen gelmiyor bende kendim girip kontrol etmediğim için görmedim kusura bakmayın. Evet Steam PUBG için konuştum.

Hocam merhaba, PUBG için nasıl bir ayar yaptınız acaba? Silah ve efekt sesleri aşırı yüksek, kulak patlatacak derecede. Genel olarak kısınca da ayak seslerini duyamıyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen?

Asla tavsiye etmiyorum, yazılımsal bir sorununun olduğunu düşünüyorum. PUBG Mobile oynarken her yerde ses normal fakat oyun başladığında tüm sesleri kısıp silah seslerini %200 arttırıyor. Denemediğim EQ ayarı kalmadı, gram değişiklik olmuyor. İade ettim. Rahatlık konusuna değinecek olursak çok rahat ve çok hafif. Güzel bir ses kartına sahipseniz, düz versiyonu alınıp ses kartı dahilinde denenebilir. Pro modelini asla önermiyorum.

Hocam merhaba bende aynı şekilde PUBG Mobile oynamak için almayı düşünüyorum aldığım dönüştürücü ve kulaklıklarda dip ses ve cızırtı problemleri vardı bu modelin Pro modelinde ses kartı olduğu için sorun olmayacağını tahmin ediyorum dediğiniz gibi sesler cidden kötü mü veya önerebileceğiniz başka kulaklık modeli var mıdır?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı