Wraith Sense IEM alınır mı?

Mavivenedikli

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba bir suredir IEM kulaklık bakıyorum ve Wraith'in sense IEM kulaklıgını gordum, bazı kisiler memnun değildi ama bu fiyat bazında çok da kulaklık bilmiyorum, sizce Wraith Sense IEM alınır mı? Yoksa bu fiyat bazında baska bir kulaklık mı alayım?

Wraith'ın kendi üretimleri bence alınmaz kronikleri var ileri de düzeltirler muhtemelen ama şu anda alınmaz Çin'den vs. ithal getirdikleri ürünlere bakabilirsin.

Sense iem ve sense pro (yeni üretim) denedim ses karakterleri pek benlik değildi. 7hz zero kullandım bi süre gayet keyifliydi fiyatına göre. Şu anda da truthear zero red + moondrop dawn pro kullanıyorum. Genelde cs oynuyorum wraith iemlerde silah ve ayak sesi çok baskın geliyor ve rahatsız etti beni açıkçası. Kimisi de seviyor tam tersi. Ben biraz her şeyi net ve basslı duyayım istediğim için böyle bi yol izledim. Tercih senin kanka

Sense IEM ve sense Pro (yeni üretim) denedim ses karakterleri pek benlik değildi. 7Hz Zero kullandım bir süre gayet keyifliydi fiyatına göre. Şu anda da truthear Zero red + Moondrop dawn Pro kullanıyorum. Genelde CS oynuyorum Wraith IEM'lerde silah ve ayak sesi çok baskın geliyor ve rahatsız etti beni açıkçası. Kimisi de seviyor tam tersi. Ben biraz her şeyi net ve basslı duyayım istediğim için böyle bir yol izledim. Tercih senin kanka

Kanka bende cok iyi bir şey aramıyorum Fortnite, CS, Valorant oynuyorum cogunlukla fiyatına gore iyi olsun basımı agrıtmasın yeter cok kaliteli bir şey aramıyorum 1-1.5k arası bir şey yani güzel bir önerin varsa bakabilirim

7hz zero 2 deneyimlediğim kadarıyla keyif verdi bana kanka ses kasma olsun müzik olsun ortalama yani. ben zamanında baya bi forum gezdim bu iemler için az çok yeni gelen 7hz g1'i de oyun için tavsiye edenler de var. Onun dışında tangzu waner s.g II de var. ama ben bu 2 iemi denemedim bi yorum yapamıcam.

Kanka bende cok iyi bir şey aramıyorum Fortnite, CS, Valorant oynuyorum cogunlukla fiyatına gore iyi olsun basımı agrıtmasın yeter cok kaliteli bir şey aramıyorum 1-1.5k arası bir şey yan

7Hz Zero 2 deneyimlediğim kadarıyla keyif verdi bana kanka ses kasma olsun müzik olsun ortalama yani. Ben zamanında bayağı bir forum gezdim bu IEM'ler için az çok yeni gelen 7Hz g1'i de oyun için tavsiye edenler de var. Onun dışında tangzu waner s. G II de var. Ama ben bu 2 IEM'i denemedim bir yorum yapamayacağım.

Teşekkür ederm tangzu waneri öneren gördüm ve baktım ama onunda eksik yanları vardı sanırım tangzu Wraith'de olması lazım yanlış modelde olabilir eger dogruysa onu almayı düsünürüm

Teşekkür ederm tangzu waneri öneren gördüm ve baktım ama onunda eksik yanları vardı sanırım tangzu Wraith'de olması lazım yanlış modelde olabilir eger dogruysa onu almayı düsünürüm

Hocam bunu önerir misiniz alınır mı?

Son düzenleme:

Hocam bunu önerir misiniz alınır mı?
öneririm, sadece wraithte kutuyu açıp beğenmedim diyip iade edemiyorsun sorun çıkarıyorlar. o yüzden mutlaka almalısın diyemiyorum kanka. ama giriş seviyesi olarak bu iemi öneren çok kişi gördüm. alayıp denemelisin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı