Merhaba. Wraith Sense IEM almayı düşünüyorum sadece hikayeli oyunlar oynuyorum ses kasmayla falan işim yok yani. Sizce alınır mı?
Wraith sitesinden uzak dur. Ne malları iyi, ne site iyi diyeceğim ama maalesef almak zorundasın. Piyasada başka IEM kulaklık yok. Alternatifler çok az. Ya sense IEM alacaksın ya HyperX Cloud Earbuds ll maalesef 3. bir seçenek yok marka model olarak. Ben bulamadım en azından.
Wraith sitesinden uzak dur. Ne malları iyi, ne site iyi diyeceğim ama maalesef almak zorundasın. Piyasada başka IEM kulaklık yok. Alternatifler çok az. Ya sense IEM alacaksın ya HyperX Cloud Earbuds ll maalesef 3. bir seçenek yok marka model olarak. Ben bulamadım en azından.
Çok genelleme yapmışsın sanıyorum çoğu ürününü satın alıp kullandın yada internette satın aldığı ürünün ne sunduğunu bilmeden yorum yapanların düşüncelerini buraya aktarıyorsun. Türkiye şartlarında ortalama fiyata iyi ürün sunuyorlar.Wraith sitesinden uzak dur. Ne malları iyi, ne site iyi diyeceğim ama maalesef almak zorundasın. Piyasada başka iem kulaklık yok. Alternatifler çok az. Ya sense iem alacaksın ya hyperx cloud earbuds ll maalesef 3. bir seçenek yok marka model olarak. Ben bulamadım en azından.
kz castor 2dd kulak i̇çi kulaklık dinamik mikrofonlu kapalı - Temu Türkiye
kz castor 2dd kulak i̇çi kulaklık, dinamik mikrofonlu, kapalı tasarım, ayrılabilir kablo & bas - akıllı telefonlarla uyumlu, hifi ses (i̇stasyon gerekmez) ürününü Temu'da satın alın. electronics üzerinde daha fiyatları keşfedin.www.temu.com
Sadece hikayeli oyunlar için bunu al. Wraith Sense hikayeli oyunlar için iyi bir kulaklık değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.