Wraith Sense IEM Pro alınır mı?

yavuzcetinfanı

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, kafa üstü kulaklık kullanmayı sevmediğim ve mikrofona ihtiyacım olduğu için en uygun fiyatlı IEM olarak bu ürünü buldum. Kullanan arkadaşlar varsa, önerir misiniz? Valorant vb. oyunlarda ses kasma performansı nasıl? Mikrofonu karşı tarafa yeterli düzeyde ses iletiyor mu? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Alınmaz.

Ege hocam cevabınız için teşekkür ederim. Şöyle ben de şu anda Zero:Red iem var ve rakip olamayacaklarını biliyorum. İşte tek sorun zero:red de bir mikrofon yok ve bu sorun yaratıyor çok fazla kablo, ekstra mikrofon vs. bundan ötürü bu wraithi almayı düşündüm ama oyun konusunda rahatsa alabilirim yani iyi ses kastırıyorsa.

Yani hocam Çin'de 3-4 dolara satılıyor o. Yani bir de bu bütçedeki IEM'lerde mikrofonlar pek iyi değil.

Son düzenleme:
Videolarına baktım ama aslında netti bayağı mikrofonu. Çinden de sevgili devletimiz yurtışından bir şey almayı komple yasakladı dün itibariyle. Elimiz kolumuz bağlandı.

Videolarına baktım ama aslında netti bayağı mikrofonu. Çin'den de sevgili devletimiz yurtışından bir şey almayı komple yasakladı dün itibarıyla. Elimiz kolumuz bağlandı.

Shenzhen YunExpress ile gönderiyor ise geçer. Temsilcisi var onun. Yine de @enzyyx biliyor bu gümrük işlerini. O gelince cevaplar.

Ben olsam almazdım, yanılmıyorsam mikrofonlu iem kabloluları var onu Truthear Zero Red'e takınca çalışmaz mı? Ben öyle biliyorum. Bilen birisi aydinlatsa sevinirim. Biliyorsunki sendeki IEM Wraith sense'den 2 3 kat daha iyidir çünkü Audiophile tarafında aşırı övülüyor.

Çalışır çünkü mikrofon kulaklığa değil kabloya bağlı.

Evet kablo ile de oluyor.

Wraith Sense almak Zero red varken sağlam bir downgrade yemekle eşit olacaktır.

İsterseniz kablo önerisi yapabilirim yakın zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…