yavuzcetinfanı
Hectopat
- Katılım
- 20 Mayıs 2021
- Mesajlar
- 1.667
- Çözümler
- 1
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Bekliyorum hocam. Midex hype mikrofon kullanıyorum hem kendisi çok yer kaplıyor hem kablo kötü duruyor. Yani bunlarla uğraşmak yerine direkt bir mikrofonlu kablo alsam tercih ederim. Bu arada evet farkındayım zero redden wraithe geçmek büyük saçmalık ama şu dünkü yurtdışı haberi ile canım sıkıldı baya...Wraith Sense almak Zero red varken sağlam bir downgrade yemekle eşit olacaktır.
İsterseniz kablo önerisi yapabilirim yakın zamanda.
Ben olsam almazdım, yanılmıyorsam mikrofonlu IEM kabloluları var onu Truthear Zero Red'e takınca çalışmaz mı? Ben öyle biliyorum. Bilen birisi aydinlatsa sevinirim. Biliyorsunki sendeki IEM Wraith Sense'den 2 3 kat daha iyidir çünkü Audiophile tarafında aşırı övülüyor.
Bilmem mi hocam zaten satmaya bile kıyamam Zero redi. Alsam shenzenden direkt Zero: Blue 2 alacaktım daha yeni bir IEM ve mikrofonla 70 dolara geliyor.
Son düzenleme: