Wraith Sense IEM Pro alınır mı?

Wraith Sense almak Zero red varken sağlam bir downgrade yemekle eşit olacaktır.

İsterseniz kablo önerisi yapabilirim yakın zamanda.
Bekliyorum hocam. Midex hype mikrofon kullanıyorum hem kendisi çok yer kaplıyor hem kablo kötü duruyor. Yani bunlarla uğraşmak yerine direkt bir mikrofonlu kablo alsam tercih ederim. Bu arada evet farkındayım zero redden wraithe geçmek büyük saçmalık ama şu dünkü yurtdışı haberi ile canım sıkıldı baya...

Ben olsam almazdım, yanılmıyorsam mikrofonlu IEM kabloluları var onu Truthear Zero Red'e takınca çalışmaz mı? Ben öyle biliyorum. Bilen birisi aydinlatsa sevinirim. Biliyorsunki sendeki IEM Wraith Sense'den 2 3 kat daha iyidir çünkü Audiophile tarafında aşırı övülüyor.

Bilmem mi hocam zaten satmaya bile kıyamam Zero redi. Alsam shenzenden direkt Zero: Blue 2 alacaktım daha yeni bir IEM ve mikrofonla 70 dolara geliyor.

Son düzenleme:
Bekliyorum hocam. Midex hype mikrofon kullanıyorum hem kendisi çok yer kaplıyor hem kablo kötü duruyor. Yani bunlarla uğraşmak yerine direkt bir mikrofonlu kablo alsam tercih ederim. Bu arada evet farkındayım Zero redden Wraith'e geçmek büyük saçmalık ama şu dünkü yurt dışı haberi ile canım sıkıldı bayağı...

Bilmem mi hocam zaten satmaya bile kıyamam Zero redi. Alsam shenzenden direkt Zero: Blue 2 alacaktım daha yeni bir IEM ve mikrofonla 70 dolara geliyor.

İsterseniz Zero blue 2 de alabilirsiniz direkt, yanında zaten mikrofonlu kablo geliyor seçerseniz.

İsterseniz Zero blue 2 de alabilirsiniz direkt, yanında zaten mikrofonlu kablo geliyor seçerseniz.
Evet fakat dediğim şu gümrük sorunu çok sıkıntı. 70 dolar bir de iem bir araştırsalar sıkıntı, yunexpress ile gönderirler shenzenden ama şu anda kimse almadan denemeden adım atamam gibi.

Wraith Sense almak Zero red varken sağlam bir downgrade yemekle eşit olacaktır.

İsterseniz kablo önerisi yapabilirim yakın zamanda.
Hocam bu arada varsa kablo önerinizi alabilir miyim?

Son düzenleme:
Evet fakat dediğim şu gümrük sorunu çok sıkıntı. 70 dolar bir de IEM bir araştırsalar sıkıntı, YunExpress ile gönderirler shenzenden ama şu anda kimse almadan denemeden adım atamam gibi.

Yakında elime ulaşacak bir YunExpress kargom var, isterseniz sizi bilgilendirebilirim.

Mikrofon olarak en kaliteli tercih bu 20 dolara kadar.

Yakında elime ulaşacak bir YunExpress kargom var, isterseniz sizi bilgilendirebilirim.

Mikrofon olarak en kaliteli tercih bu 20 dolara kadar.
Hangi siteden aldınız hocam? Gümrüğe ulaşmadıysa henüz bilgilendirirseniz çok sevinirim çünkü devlet direkt 1 nisan itibariyle yürürlüğe soktular :D. Kargosu yolda olan arkadaşlar sizin gibi ne yapacak düşünüyorlar kara kara. Çok teşekkür ederim bu arada öneri için ama sanırım midex hype mikrofonuma bir stand alıp kabloyu gizleyip kullanmaya karar verdim ya.

Çünkü zero 2 incelemelerini inceledim ve çokta fark yok sanırım hatta 1-2 youtuber zero:redi tercih etmişler. Ondan ötürü 70 dolar veresim gelmedi. Attığınız kabloda da 1-2 kötü yorum gördüm mikrofon ile alakalı. Kısacası uçup kaçmaya gerek yok sanırım.

Hangi siteden aldınız hocam? Gümrüğe ulaşmadıysa henüz bilgilendirirseniz çok sevinirim çünkü devlet direkt 1 Nisan itibarıyla yürürlüğe soktular :D. Kargosu yolda olan arkadaşlar sizin gibi ne yapacak düşünüyorlar kara kara. Çok teşekkür ederim bu arada öneri için ama sanırım Midex hype mikrofonuma bir stant alıp kabloyu gizleyip kullanmaya karar verdim ya.

Çünkü Zero 2 incelemelerini inceledim ve çok da fark yok sanırım hatta 1-2 YouTuber Zero: Redi tercih etmişler. Ondan ötürü 70 dolar veresim gelmedi. Attığınız kabloda da 1-2 kötü yorum gördüm mikrofon ile alakalı. Kısacası uçup kaçmaya gerek yok sanırım.

Epomaker'den aldım, gümrüğe ulaştığı zaman bilgilendirme yaparım sorun yok. Zero blue2 teknik açıdan redi değil, Blue'yi aldığından sıcak bir ses tonu sevenlere pek hitap etmiyor, kişisel bir mesele olduğundan sizin kullanıp beğenmezseniz EQ çekmeniz gerekir. Kablo da hem mikrofonlu, hem de mikrofonsuz şekilde geldiğinden gayet iyi oluyor, Zero red 65 dolarken bana kalırsa kesinlikle blue2 alınmalı. Kablo da aşağı yukarı kaliteli sayılır, 22 dolarlık Gate'de kullanılan mikrofonlu kablo kendisi. Biraz çözünürlük düşürüyor sadece, rahatsız olursanız diğer ve yüksek gümüş oranına sahip kabloyu da kullanabiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı