Wraith Sense IEM ses ayarı

Arkadaşlar bir sürü farklı ayar denedim, üstte bahsedilen videodaki gibi yaptım ama sorunumu çözmedi. Sonunda farklı uygulama deneyerek o silah vuruşundakı aşırı sesi çözdüm.

Önceden belirteyim bu ayarlar windows sesi: 40%, oyun içi volume 0.5 (Cs2)a uygun şekilde yaptım.

İlk olarak Microsoft Store'dan Nahimic uygulamasını indirdim. Ardından kulaklığı seçip üst kısımda olan Gaming modunu seçdim. Gaming modunda Surround Sound kapalı, Voices -6, Bass -5(genelde basslı şarkılar için etki ediyor bassı hissetmek istiyorsanız artırabilirsiniz), Treble -4 (ayak sesleri gibi ince ayarlar isterseniz artırabilirsiniz ama bence bu iyi seviye).

Ardından sol üstte yer alan Equalizer kısmına tıklayın ve fotoğrafdaki gibi yapın. Üstten FPS Competition versiyonu seçip sadece 4kHz ve 8Khz ayarlarını 0 yapın. Bu iki ayar cs'de silah sesi. Eğer artırırsanız silah sesleri daha fazla duyulur. Benim tercihim 0 ama -2 de güzel olabiliyor size kalmış bir durum.

Ürünü iade edicek seviyeye kadar gelmiştim o ses olayı yüzünden ama bu ayarları yaptıktan sonra gayet kaliteli bir ses alıyorum. Umarım sıkıntı yaşayanlara bir nebze de olsa yardım edebilmişimdir.Eki Görüntüle 2464567
Kanka dün bende senin gibi her yolu denedim sürekli silah bomba ve zıpladıktan sonra yere düşerkenki ses kulak tırmalıyor 3 farklı yapay zeka yotubede çeşit video ve hiçbiri fayda olmadı en son senin mesajına denk geldim deneyeceğim umarım olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı