Wraith sitesinden edilen sipariş ne zaman kargoya verilir?

betromax

Hectopat
Daha fazla  
Wraith sitesinden bugün saat 17:00 da Scyrox V6 8K Wireless mouse satın aldım ve henüz kargoya vermediler, yarın cumartesi biliyorum ama yine de kargoya verilme şansı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Seninki gibi değil de ben 28 Haziran cumartesi gecesi sipariş edip 1 Temmuz salı da gelmişti klavye yarın yani cumartesi günü kargolama yapıyorlar mı bilmiyorum eğer yapıyorlarsa pazartesi yapmıyorlarsa salı gelebilir.

Seninki gibi değil de ben 28 Haziran cumartesi gecesi sipariş edip 2 Temmuz salı da gelmişti klavye yarın yani cumartesi günü kargolama yapıyorlar mı bilmiyorum eğer yapıyorlarsa pazartesi yapmıyorlarsa salı gelebilir.
hocam epostanızı kontrol etme şansınız var mı sipariş verdikten ne kadar süre sonra kargoya verilmiş

Yarın büyük ihtimalle çalışıyorlar, yarın kargoya verilir pazartesi de eline gelir. Yarın çalışmıyorlarsa da pazartesi verirler salı bilemedin çarşamba günü elinde olur.

30 Haziran'da kargoya verilmiş 1 Temmuz da ise gelmişti (bu arada yukarıdaki mesaj da hata yaptığımı fark ettim ve düzelttim 2 Temmuz değil de 1 Temmuz idi.

WraithEsports Mağazası üzerinden hafta içi saat 14:00'den önce verilen siparişleriniz aksi bir durum olmadığı sürece aynı gün kargoya teslim edilir. Eğer paketinizin aynı gün kargoya teslim edilmesini engelleyen bir durum mevcutsa ve ürün kargoya verilemediyse sipariş formunda belirtmiş olduğunuz e-posta adresine bilgilendirme e-postası gönderilir.

Hafta içi saat 14:00'den sonra verilen siparişler en yakın iş gününde kargoya verilir. Resmi tatil günleri ve cumartesi günleri iş günü sayılmaz. Yarım gün resmi tatil olan günlerde ise kargo en yakın tam iş gününe ertelenebilir.

Bu şekilde bir yazıları bulunmakta, pazartesi kargolanı, salı bilemedin çarşamba gelir.

WraithEsports Mağazası üzerinden hafta içi saat 14:00'den önce verilen siparişleriniz aksi bir durum olmadığı sürece aynı gün kargoya teslim edilir. Eğer paketinizin aynı gün kargoya teslim edilmesini engelleyen bir durum mevcutsa ve ürün kargoya verilemediyse sipariş formunda belirtmiş olduğunuz e-posta adresine bilgilendirme e-postası gönderilir.

Hafta içi saat 14:00'den sonra verilen siparişler en yakın iş gününde kargoya verilir. Resmi tatil günleri ve cumartesi günleri iş günü sayılmaz. Yarım gün resmi tatil olan günlerde ise kargo en yakın tam iş gününe ertelenebilir.

Bu şekilde bir yazıları bulunmakta, pazartesi kargolanı, salı bilemedin çarşamba gelir.

Umarım yarın verilir hocam en kötü dediğiniz gibi pazartesi verirler teşekkür ederim yine de

Umarım yarın verilir hocam en kötü dediğiniz gibi pazartesi verirler teşekkür ederim yine de.

Vallaha aynısıydım hocam ne zaman gelecek diye meraktan 5 dakikada bir epostamı kontrol ediyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı