Wraith Spirit of Aim mouse pad nasıldır?

DexAwis

Femtopat
Daha fazla  
Valorant ve CS2 oyun hep oynuyorum.
Valorant = 800 DPI 0.293 sens.
CS2 = 800 DPI 1,08 sens.

Hangi önerirsiniz? Ben şoktan Rampage X-jammer oyuncu mouse pad eskiden 30 TL almıştım, 4 yıldır Rampage kullanıyorum. Artık simdi yeni almayı dusunuyorum da, Speed mi yoksa hybrid mi? Öneriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS2 = 800 DPI 1,08 sens.

Hangi önerirsiniz? Ben şoktan Rampage X-jammer oyuncu mouse pad eskiden 30 TL almıştım, 4 yıldır Rampage kullanıyorum. Artık simdi yeni almayı dusunuyorum da, Speed mi yoksa hybrid mi? Öneriniz nedir?

Hardpad’de 700 DPI 1.35 sens oynayan biri olarak (CS2) Hybrid öneririm. Ben bilmeden almışım Blade Y mousepad’imi ssg, awp gibi silahları oynamak zor oluyor ancak yakın mesafe çoklu gelen rakibe karşı sıkarken daha iyi oluyor. Hardpad nedir derseniz Speed’den çok daha sert ve birazcık daha hızlı.
Şu anki aklım olsa Hybrid alırım tam ortası çok iyi.

CS2 = 800 DPI 1,08 sens.

Spirit of aimin speedine iyi degil diyorlardi bircok kiside hibrit gordum. Hibrit alin.

Hardpad'de 700 DPI 1.35 sens oynayan biri olarak (CS2) hybrid öneririm. Ben bilmeden almışım Blade y mouse Pad'imi SSG, AWP gibi silahları oynamak zor oluyor ancak yakın mesafe çoklu gelen rakibe karşı sıkarken daha iyi oluyor. Hardpad nedir derseniz Speed'den çok daha sert ve birazcık daha hızlı.
Şu anki aklım olsa hybrid alırım tam ortası çok iyi.

Abi benim kullandıgım Rampage X-jammer speedmiş daha yeni ögrendim yine hybrid mi öneriyorsunuz cok kararsız kaldım e sporcuları Speed mi kullanıyor yoksa hybrid mi merak ediyorum da ;D

Abi benim kullandıgım Rampage X-jammer speedmiş daha yeni ögrendim yine hybrid mi öneriyorsunuz cok kararsız kaldım e sporcuları Speed mi kullanıyor yoksa hybrid mi merak ediyorum da ;D

Esporcular istedigini kullanir onlara bakma sen. O ucuz padler salliyor oyle yok Speed falan filan. Elindeki kaliteli Speed degil yani Speed ise de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı