Wraith üzerinden ne alınabilir?

Fleure

Decapat
Daha fazla  
Wraith'ten W75 aldım, yanında 700₺ kod verdiler sonraki siparişimde kullanabileceğim. Beyaz coiled kablo alacaktım, stok bitmiş. Stok gelmesini beklemeli miyim yoksa başka bir şey mi alayım? Önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Wraith'ten W75 aldım, yanında 700₺ kod verdiler sonraki siparişimde kullanabileceğim. Beyaz coiled kablo alacaktım, stok bitmiş. Stok gelmesini beklemeli miyim yoksa başka bir şey mi alayım? Önerileriniz var mı?
Bu kesinlikle senin neye ihtiyacin olduğuna bağli bir durum , faren mi eski fareni değiştir kulaklığın eski ise kulaklığını değiştir

Bu kesinlikle senin neye ihtiyacin olduğuna bağli bir durum , faren mi eski fareni değiştir kulaklığın eski ise kulaklığını değiştir
hocam mouseyi yeni aldim scyrox v8 klavyem suan w75, kulakligim 2 yildir kullaniyorum razer v2x , mousepad ise 2 yillik yine xraypad ac2 kulaklik icin suan butcem yok maalesef bununla idare edecegim mousepadi degistirmeyi dusunuyordum, spirit of aim mi daha iyi benimki mi onu bilemedim yalniz yoksa degistirmeyecegim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı