@CyHan_Atalay Wraith'in kendi ürünleri de var, getirip sattığı ürünler de var. Sora V2 Lamzu Atlantis gibi fareler zamanında esporcular ve yayıncılar tarafından kullanılmış fareler. Ayrıca e-sporcularda ve yayıncılarda farklı markaları görmemenizin sebebi büyük markaların e-spor takımlarına ve yayıncılara sponsor olması.
Sora, Lamzu olabilir birde Pulsar var ki o markayı kullanan az da olsa var şuan hala. Fakat daha pek çok marka daha var ve bunların garantisini bilmem de fayda var. Ama ne var ki işte iade politikası çok saçma
Wraith büyük e spor takımlarına sponsorluk verecek ciddi değerde bir şirket değil. Bu aralar yükselmeye başladı.
Haklısın. Fakat her şeyden önce ürünün garantisine önem verilmeli. Ne hikmetse kutusunu bile açtırmıyorlar veya ben mi bir şey kaçırıyorum?
Onların yazdığı e-posta
İade koşullarımız marka bazlı farklılık göstermektedir. Örneğin, Wraith markalı ürünlerimizde memnuniyet garantimiz ve ürünümüzü deneyimleyebilmeniz adına 30 gün içerisinde iade veya değişim hakkınız mevcuttur.
Bu kapsamda, satın almış olduğunuz Wraith markalı ürünümüzde iade veya değişim talebiniz karşılanmaktadır. Ek olarak, değişim taleplerinin, talep etmiş olduğunuz ürünün stok durumuna bağlı olarak karşılanma olasılığının söz konusu olduğunu paylaşmak isteriz.
Bunun yanı sıra, sitemizde de belirtildiği gibi paketi açılmış, mührü bozulmuş ürünlerimizin hijyen koşulları, tekrar kullanılabilirliği ve satılabilirliğini kaybetmesi sebebiyle iadesi ya da değişimi bulunmamaktadır.
Herhangi bir sorun yaşanması halinde garanti kapsamına girer ve teknik ekip incelemesi üzerine tarafımıza gönderilir. Sorun raporlanıp firmaya iletilir ve firma kararınca iade ya da değişim hakkına sahip olunur. Ayrıca, onarım durumunda teknik ekibimiz de yardımcı olmaktadır.
3. madde de ben Scyrox markalı bir mouse alsam ve bu defolu olsa ve ben bunun defolu olduğunu anlayabilmek için kutusunu açsam elimde mi kalacak? İlla ki Wraith'in kendi ürününü de almak istemiyorum şuanlık.