Wraith vs bilindik markalar

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
Sizce bilindik bir markanın mouse, mouse pad, klavyesini almak mı mantıklı, yoksa Custom ekipman yapan firmalardan mı almak daha mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani fiyat bazında performansa bakılarak alınması daha iyi. Wraith diğer markalara göre daha iyi ürünler çıkarabiliyor.
Yani ondan pek emin değilim işte. Fiyat performans orası her türlü açık fakat hiçbir e-spor oyuncusunun ben Wraith'in sattığı ürünleri kullandığını maçlarda hatta eğlencesine açılmış canlı yayınlarda kullandığını görmedim. Tabii e-sporcu da değilim de diğer yandan da bu ürünler de sıkıntılı bir şeyler mi var diye de düşündürmüyor değil beni açıkçası. Birde Wraith duyduğuma göre kötü ürün garantisi verse de bazı kullanıcılar kutusu açılmış ürünlerin hiç iade kabul edilmediğini söylüyor.

Son düzenleme:
@CyHan_Atalay Wraith'in kendi ürünleri de var, getirip sattığı ürünler de var. Sora V2 Lamzu Atlantis gibi fareler zamanında esporcular ve yayıncılar tarafından kullanılmış fareler. Ayrıca e-sporcularda ve yayıncılarda farklı markaları görmemenizin sebebi büyük markaların e-spor takımlarına ve yayıncılara sponsor olması.

Yani ondan pek emin değilim işte. Fiyat performans orası her türlü açık fakat hiçbir e-spor oyuncusunun ben Wraith'in sattığı ürünleri kullandığını maçlarda hatta eğlencesine açılmış canlı yayınlarda kullandığını görmedim. Tabii e-sporcu da değilim de diğer yandan da bu ürünler de sıkıntılı bir şeyler mi var diye de düşündürmüyor değil beni açıkçası. Birde Wraith duyduğuma göre kötü ürün garantisi verse de bazı kullanıcılar kutusu açılmış ürünlerin hiç iade kabul edilmediğini söylüyor.
Wraith büyük e spor takımlarına sponsorluk verecek ciddi değerde bir şirket değil. Bu aralar yükselmeye başladı.

@CyHan_Atalay Wraith'in kendi ürünleri de var, getirip sattığı ürünler de var. Sora V2 Lamzu Atlantis gibi fareler zamanında esporcular ve yayıncılar tarafından kullanılmış fareler. Ayrıca e-sporcularda ve yayıncılarda farklı markaları görmemenizin sebebi büyük markaların e-spor takımlarına ve yayıncılara sponsor olması.
Sora, Lamzu olabilir birde Pulsar var ki o markayı kullanan az da olsa var şuan hala. Fakat daha pek çok marka daha var ve bunların garantisini bilmem de fayda var. Ama ne var ki işte iade politikası çok saçma

Wraith büyük e spor takımlarına sponsorluk verecek ciddi değerde bir şirket değil. Bu aralar yükselmeye başladı.
Haklısın. Fakat her şeyden önce ürünün garantisine önem verilmeli. Ne hikmetse kutusunu bile açtırmıyorlar veya ben mi bir şey kaçırıyorum?

Onların yazdığı e-posta

İade koşullarımız marka bazlı farklılık göstermektedir. Örneğin, Wraith markalı ürünlerimizde memnuniyet garantimiz ve ürünümüzü deneyimleyebilmeniz adına 30 gün içerisinde iade veya değişim hakkınız mevcuttur.

Bu kapsamda, satın almış olduğunuz Wraith markalı ürünümüzde iade veya değişim talebiniz karşılanmaktadır. Ek olarak, değişim taleplerinin, talep etmiş olduğunuz ürünün stok durumuna bağlı olarak karşılanma olasılığının söz konusu olduğunu paylaşmak isteriz.

Bunun yanı sıra, sitemizde de belirtildiği gibi paketi açılmış, mührü bozulmuş ürünlerimizin hijyen koşulları, tekrar kullanılabilirliği ve satılabilirliğini kaybetmesi sebebiyle iadesi ya da değişimi bulunmamaktadır.

Herhangi bir sorun yaşanması halinde garanti kapsamına girer ve teknik ekip incelemesi üzerine tarafımıza gönderilir. Sorun raporlanıp firmaya iletilir ve firma kararınca iade ya da değişim hakkına sahip olunur. Ayrıca, onarım durumunda teknik ekibimiz de yardımcı olmaktadır.

3. madde de ben Scyrox markalı bir mouse alsam ve bu defolu olsa ve ben bunun defolu olduğunu anlayabilmek için kutusunu açsam elimde mi kalacak? İlla ki Wraith'in kendi ürününü de almak istemiyorum şuanlık.

@CyHan_Atalay Garanti konusunda bir şey diyemeceğim ancak iade politikası hakkında ''bana göre'' gayet haklılar. Örneğin hijyene pek dikkat etmeyen birisi gitti Wraith'den bir ürün aldı bir süre kullandı ve iade etmek istedi. İade ettikten sonra açılmış, kutu dizaynı bozulmuş bir ürün başka bir kullanıcıya denk geldi. Kullanıcı diğer tarafın elinin kirini çekmek zorunda değil, fareler kaplamasının içine ölü deri gibi parçalar alabiliyorlar ayrıca. Burada hem firma zarar ediyor hem de onu sonradan alacak olan kullanıcı. Bu arada mouse, kulaklık ve klavye gibi ürünlerde bazı mağazalar da bu politikayı uyguluyor. Bizzat kendim bir teknoloji mağazasında bir olay yaşadım, olay: Nisan-Mayıs ayları gibi yeni bir fare arayışına girdim ve gözüme bir tane fare kestirdim ancak ele uyumluluk konusunda şüphem vardı. Dediğim teknoloji mağazasına gittim ve ürünü almak istediğimi ancak boyut konusunda kararsız kaldığımı söyledim. Kutuyu açıp deneme fırsatım var mı deyince de ''Ürünün jelatinlerini açıp almazsanız ürün biz de kalır, bu ürünü almak isteyen de olmaz. Bu yüzden açamayız'' dediler.

Öyle bir soru yok modelden modele değişir. Ayrıca Wraith'ın sattığı markalarda bilindik markalar LAMZU, Finalmouse gayet bilindik.
Hocam bazı markaları dünyaca ünlü ona bir şey demiyorum. Ama onların marka yelpazesi diyim kendimce çok daha geniş. Önerdiğiniz markaların bazen stoktaki ürünleri versiyonlarına kadar çok pahalı olabiliyor. O yüzden biraz daha ucuza ürün almaya çalışıyorum. Ucuz demişken bir ofis mouse'u kadar da ucuz da değil. Scyrox zaten 3k küsürlerde fakat bahsettiğiniz mouselar bazen 5k hadi en kötü 4k olabiliyor.

@CyHan_Atalay Garanti konusunda bir şey diyemeceğim ancak iade politikası hakkında ''bana göre'' gayet haklılar. Örneğin hijyene pek dikkat etmeyen birisi gitti Wraith'den bir ürün aldı bir süre kullandı ve iade etmek istedi. İade ettikten sonra açılmış, kutu dizaynı bozulmuş bir ürün başka bir kullanıcıya denk geldi. Kullanıcı diğer tarafın elinin kirini çekmek zorunda değil, fareler kaplamasının içine ölü deri gibi parçalar alabiliyorlar ayrıca. Burada hem firma zarar ediyor hem de onu sonradan alacak olan kullanıcı. Bu arada mouse, kulaklık ve klavye gibi ürünlerde bazı mağazalar da bu politikayı uyguluyor. Bizzat kendim bir teknoloji mağazasında bir olay yaşadım, olay: Nisan-Mayıs ayları gibi yeni bir fare arayışına girdim ve gözüme bir tane fare kestirdim ancak ele uyumluluk konusunda şüphem vardı. Dediğim teknoloji mağazasına gittim ve ürünü almak istediğimi ancak boyut konusunda kararsız kaldığımı söyledim. Kutuyu açıp deneme fırsatım var mı deyince de ''Ürünün jelatinlerini açıp almazsanız ürün biz de kalır, bu ürünü almak isteyen de olmaz. Bu yüzden açamayız'' dediler.
Bu taraftanda düşünmek lazım cidden. Haklısınız, teşekkür ederim. Sanırsam artık Wraith'in defolu ürün göndermemesine güvenmek zorunda kalacağım. Tabii Logitech G Pro X Superlight 2'den vazgeçersem. Şuan için değil doğum günümde alabilirim onu da anca o yüzden Wraith'ten daha hızlı halletsem mi diye bu konuyu açmıştım

Bu taraftan da düşünmek lazım cidden. Haklısınız, teşekkür ederim. Sanırsam artık Wraith'in defolu ürün göndermemesine güvenmek zorunda kalacağım. Tabii Logitech G PRO X Superlight 2'den vazgeçersem. Şu an için değil doğum günümde alabilirim onu da anca o yüzden Wraith'ten daha hızlı halletsem mi diye bu konuyu açmıştım

Ben teşekkür ederim, insan güvenemeyebiliyor. Fare alacağınız zaman konu açarsanız yardımcı olabilirim, Superlight 2'yi önermiyorum çünkü. Wraith dışında alınabilecek ürünler de var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı