Wraith W1 mouse lansman fiyatı açıklandı

Bu da çok güzelmiş işlemci felan herşeyi ama elime nasıl olur bilmiyorum işte başka satıcı da bulamadım almak için

Kendim kullanıyorum, alabileceğiniz en iyi ürünlerden biri. Viper V3 Pro ile benzer şekildeler. Vatan, Mediamarkt gibi yerlerde bulabilirseniz şekil hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

1764852882967.png

Kendim kullanıyorum, alabileceğiniz en iyi ürünlerden biri. Viper V3 Pro ile benzer şekildeler. Vatan, Mediamarkt gibi yerlerde bulabilirseniz şekil hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2615791

Viper V3 Pro Buna ne kadar benziyor tam olarak? V8 ili arada 500 TL fark var veya 600 TL eğer öyleyse gideyim bakayım uyarsa direk alayım

Sana zahmet veriyoruz kusura bakma yani çok yardımcı oldun çok teşekkür ederim buna benzer başka ne var acaba böyle media marktte olan veya olabilecek şimdi gidiyorum da bakacağım orada dediğine baktım da yok gibi gözüküyor da bir şansımı deneyeceğim o yüzden başka varsa buna yakın ona da bakmaya çalışayım

Sana zahmet veriyoruz kusura bakma yani çok yardımcı oldun çok teşekkür ederim buna benzer başka ne var acaba böyle media marktte olan veya olabilecek şimdi gidiyorum da bakacağım orada dediğine baktım da yok gibi gözüküyor da bir şansımı deneyeceğim o yüzden başka varsa buna yakın ona da bakmaya çalışayım

Estağfurullah ne zahmeti.

1764855062041.png

Selam bende scyrox v6 veya 8 almayı düşünüyorum gaming gen üzerinden elim biraz küçük daha şuan katar pro kullanıyorum rawm da es21 pro var aynı fiyata hangisi daha mantıklı olur acaba bilgin var mı

V6 ve V8 aynı fare sadece şekli ve tutuş tipi farklı. Hiçbir kronik sorunu yok ben bayağı memnun kaldım. Ben alırken herkes V8 öneriyordu o zaman o iyiydi. Şu an daha iyi daha yeni modeller mutlaka çıkmıştır. Model tavsiyesi yapamayacağım ama.

RAWM zaten her tutuşa uyum sağlayabildiğini söylüyor. Palm tutuş için eliniz abartı büyük olmadığı sürece mutlaka uyum sağlar.
Ben şuan katar pro kullanıyorum kablolu elimde öyle çok büyük değil

V6 ve V8 aynı fare sadece şekli ve tutuş tipi farklı. Hiçbir kronik sorunu yok ben bayağı memnun kaldım. Ben alırken herkes V8 öneriyordu o zaman o iyiydi. Şu an daha iyi daha yeni modeller mutlaka çıkmıştır. Model tavsiyesi yapamayacağım ama.
Evet doğru söylüyorsun işte ben de o yüzden RAWM almak istiyorum daha güncel sanırım

Ben şuan katar pro kullanıyorum kablolu elimde öyle çok büyük değil

Sıkıntı çekmezsiniz bence.

1764855782259.png

Evet doğru söylüyorsun işte ben de o yüzden RAWM almak istiyorum daha güncel sanırım

İlk çıktığında kraldı zaten, ben de kervana katılıp V6 aldım hatta. V6'nın yeni modellerle rakip olması için fiyatının 2.700 civarına falan düşmesi lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı