Wraith W60 alınır mı?

Levuse

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yeni bir klavye almayı düşünüyorum ve Wraith W60 modeli dikkatimi çekti. Kullanan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim. Herhangi bir başka öneri istemiyorum. Bazılarınız diyebilir switchler vs. daha yeni bir klavye olduğundan dolayı sıkıntılı olabilir diye ama zaten Wraith 2 yıl ürün garantisi yapıyor diye biliyorum. Açıkçası biraz da buna güveniyorum o yüzden bu klavyeyi almaktan yanayım. Ek olarak Rapid trigger snaptap birçok oyunda yasak olsa da denemek istediğim özellikler ve bu klavyede mevcut. O yüzden satın almış ve kullanmış arkadaşlar W60 modeli hakkında yorum yaparsa sevinirim.

Merhaba arkadaşlar yeni bir klavye almayı düşünüyorum ve Wraith W60 modeli dikkatimi çekti. Kullanan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim. Herhangi bir başka öneri istemiyorum. Bazılarınız diyebilir switchler vs. daha yeni bir klavye olduğundan dolayı sıkıntılı olabilir diye ama zaten Wraith 2 yıl ürün garantisi yapıyor diye biliyorum. Açıkçası biraz da buna güveniyorum o yüzden bu klavyeyi almaktan yanayım. Ek olarak Rapid trigger snaptap birçok oyunda yasak olsa da denemek istediğim özellikler ve bu klavyede mevcut. O yüzden satın almış ve kullanmış arkadaşlar W60 modeli hakkında yorum yaparsa sevinirim.
Ben Wraith w75 Satın aldım bence alınmaz Güzel klavye ama Driverleri bozuk.

Ne gibi bozukluk hocam driverlarının güzel ve sade olduğunu düşünüyorum ben.
Bozuk hocam Rapid Trigger falan zamanla bozuluyor kullanamıyorsun şimdi Google'a geçmişler sanırım driver için onu denemedim klavyeyi görmüyor çünkü ticket falan atmaya da üşeniyorum.

Wraithin iade politikaları iyi değil. W60 alcağınıza Mchose Ace 60-68 al Wraith W60 bir iki problemini duymuştum emin değilim Mchose ezer geçer yine de.

Bozuk hocam Rapid trigger falan zamanla bozuluyor kullanamıyorsun şimdi Google'a geçmişler sanırım driver için onu denemedim klavyeyi görmüyor çünkü ticket falan atmaya da üşeniyorum.

Zamanla düzelir Wraith W75 ve W60 güzel klavyeler.

Alternatif olarak Ajazz AK680 Max MCHOSE Ace 60 - 68 Aula Win 60 alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı