Wraith W60 klavye switch değişmesine rağmen düzelmedi

erwnreal

Yoctopat
Daha fazla  
Wraith W60 klavye almıştım, 4 aydır kullanıyorum. A tuşu zar zor basıyor, düzeltemedim bir türlü. Yedek switchle değiştirdim, yine düzelmedi. 1 kere daha olmuştu, bir süre kullanmadım, kendi kendine düzeldi. Yine bozuldu, yardımcı olursanız çok iyi olur.

Wraith W60 klavye almıştım, 4 aydır kullanıyorum. A tuşu zar zor basıyor, düzeltemedim bir türlü. Yedek switchle değiştirdim, yine düzelmedi. 1 kere daha olmuştu, bir süre kullanmadım, kendi kendine düzeldi. Yine bozuldu, yardımcı olursanız çok iyi olur.
Hocam garantisi varsa yollayın. Zar zor basıyor derken fiziksel bir zorluk mu?

Hocam garantisi varsa yollayın. Zar zor basıyor derken fiziksel bir zorluk mu?

Hocam garantisi falan durmuyor sanırım bilmiyorum ama zor şu şekilde basıyorum tuşa 10 15 kere a tuşuna basıyorum ama 3,4 kere yazmış oluyor içine çöktürene kadar bastırıyorum yine olmuyor.

Hocam garantisi falan durmuyor sanırım bilmiyorum ama zor şu şekilde basıyorum tuşa 10 15 kere a tuşuna basıyorum ama 3,4 kere yazmış oluyor içine çöktürene kadar bastırıyorum yine olmuyor.
Garantisi durmuyor diye birşey yok. Adamlara yaz siteden veya mail at. Sipariş numarası ve mail adresine gelen fatura ile beraber gönder. Eğer fatura çıktısı alamıyorsan. Zaten senden form doldurmanı isteyecekler ürün garanti formunu doldur ondan sonra bir kağıda ürün sipariş numarası ve adres iletişim bilgilerini kağıda yaz ( Fatura bilgilerini) daha sonra anlaşma kodu ile gönder.

W60 daha çıkalı yeni birkaç ay oldu nasıl garantisi olup olmadığını bilmiyorsun anlamadım foruma yazana kadar sitenin canlı desteğine yazsan 5 defa çözerdin sorununu. Daha yeni arkadaşın birine W75 için RGB'si arızalı diye 0 ürün gönderdi adamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı