Wraith W60 Manyetik Klavye mi yoksa mekanik mi?

NinimuRarei

Hectopat
Yer
Tokyo, Japan
Arkadaşlar, normalde Nisan’da aldığım Redragon K617 Fizz klavyesini kullanıyordum fakat onu satıp farklı bir klavye almaya karar verdim. Yeni gelen Wraith W60 Manyetik Klavye’yi (Ciela Limited Edition) almak istedim. Hem şu anki klavyemden daha iyi olacağını düşündüm hem de Limited Edition olduğu için özel olurdu.

Fakat bazı arkadaşlarıma sorduğumda ve internette araştırdığımda, manyetik klavyenin günlük kullanımda mekanik klavyeden daha kötü olduğunu öğrendim. Bu doğru mudur? Çünkü bilgisayarı çok kullanıyorum ve kötü bir klavye almak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, FPS tarzı rekabetçi oyunları profesyonel düzeyde oynamıyorsanız manyetik klavye boşa para ve kendinizi model konusunda kısıtlamaktan başka bir şey olmayacaktır. Bana kalırsa günlük kullanım için mekanik çok daha uygun ve yeterli olacaktır. Öneririm.

Merhaba, FPS tarzı rekabetçi oyunları profesyonel düzeyde oynamıyorsanız manyetik klavye boşa para ve kendinizi model konusunda kısıtlamaktan başka bir şey olmayacaktır. Bana kalırsa günlük kullanım için mekanik çok daha uygun ve yeterli olacaktır. Öneririm.

Şu an hiç klavyem yok diye düşünürseniz onu almamı önerir miydiniz yoksa o fiyata başka bir klavye mi?
Aslında Valorant'ta yüksek ranktayım o yüzdende biraz almak istedim ama benim için şu önemli bu klavye mekanikten daha mı kötü yoksa pahalı diye mi öyle dediniz?

Öncelikle daha önce manyetik klavye deneyimim olmadı ama ben de yaklaşık 3 ay önce almayı düşünüyordum. Manyetik klavyelerin asıl avantajı, mekanik klavyelerdeki gibi sabit bir tetikleme noktası olmaması; yani isterseniz çok hafif bastığınızda bile algılayacak şekilde ayarlayabiliyorsunuz. Ancak bu farkın pratikte gözle hissedilecek kadar büyük olmadığını düşünüyorum. Ben de sizin gibi Valorant oynuyorum, güncel rankım ımmortal 2 ve bu seviyede bile çok büyük bir fark yaratmadığını söyleyebilirim. Tabii bu tamamen teknik açıdan, zevkler ve renkler tartışılmaz. Modeli beğendiyseniz kötü bir tercih olacağını düşünmüyorum, Wraith zaten iyi bir marka.

Öncelikle daha önce manyetik klavye deneyimim olmadı ama ben de yaklaşık 3 ay önce almayı düşünüyordum. Manyetik klavyelerin asıl avantajı, mekanik klavyelerdeki gibi sabit bir tetikleme noktası olmaması; yani isterseniz çok hafif bastığınızda bile algılayacak şekilde ayarlayabiliyorsunuz. Ancak bu farkın pratikte gözle hissedilecek kadar büyük olmadığını düşünüyorum. Ben de sizin gibi Valorant oynuyorum, güncel rankım ımmortal 2 ve bu seviyede bile çok büyük bir fark yaratmadığını söyleyebilirim. Tabii bu tamamen teknik açıdan, zevkler ve renkler tartışılmaz. Modeli beğendiyseniz kötü bir tercih olacağını düşünmüyorum, Wraith zaten iyi bir marka.

Yardımcı olduğunuz için sağ olun bende sizin gibi immortal 2'im büyük bir fark yaratmıyacağını biliyorum ama hem görünüşü güzel olduğu için almak istedim sağ olun almaya karar verdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı