Wraith W60 vs Akko Fun 60 Max

Evet fark ettim sürekli kendiyle çelişiyor.

Ben Fun 60 Pro kullanıyorum memnunum fakat bozdum :) W60 almayı düşünüyorum bakalım hayırlısı sen karar verdin mi veya aldın bu arada wireless klavye arıyorsan Fun 60 öneririm ama Fun 60 16k scan rate W60 32K scan rate çok fark edemezsiniz ama W60 daha iyi teknik özellikler olarak ve klavyenin Hz istediğin gibi ayarlarsın cartcurt daha detay vardır benim bilmediğim ve + olarak klavye 32K scan rate olduğu için tavsiye edilen 8K da kullanmak haberin olsun swarcow diye bir YT kanalından duydum. Her ne aldıysanız veya alacaksanız hayırlı olsun hocam.

Ben Fun 60 Pro kullanıyorum memnunum fakat bozdum :) W60 almayı düşünüyorum bakalım hayırlısı sen karar verdin mi veya aldın bu arada Wireless klavye arıyorsan Fun 60 öneririm ama Fun 60 16k scan rate W60 32K scan rate çok fark edemezsiniz ama W60 daha iyi teknik özellikler olarak ve klavyenin Hz istediğin gibi ayarlarsın cartcurt daha detay vardır benim bilmediğim ve artı olarak klavye 32K scan rate olduğu için tavsiye edilen 8K da kullanmak haberin olsun swarcow diye bir YT kanalından duydum. Her ne aldıysanız veya alacaksanız hayırlı olsun hocam.

Şu an kasanının güzelliği vs olsun Fun 60 icime sindi tabii hala W60 la aradayım kalite hissiyat farkları var mı diye. Keske yeni bir ürün olmasaydı da yorumlarını bılebilseydik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı