Wraith W60 vs AKKO MONSGEEK FUN60

Bütçe
2500 3000
Çok kafam karışmaya başladı artık W60'ı Wtcndan gördüğüm kadarıyla sesi güzel diğer özelliklerinden aşırı anlamam ama fiyatına göre iyi gibi diğer taraftan akko AKKO MONSGEEK FUN60 Max da özellik bakımından güzel ve wireles olarak 8khz çalışmasıda çok iyi karar veremedim.
Gün içinde sipariş vericem klavyelerden birini ekstra olarak iyzico indirimini kullanıcam sizce hangisi mantıklı.
W60 alırsam kitsune editionu almayı düşünüyorum, akkoda ise beyaz modeli.

0 bilgi verilmiş switch, PCB hakkında. Ancak 32K scan rate ile Madlions'un klonu gibi bir şey.
Bu konuda kararsızım. Daha yeni bir ürün olacağı için ne olduğu bilinmez. Deneyip görmek lazım. Bi kaç ay sonra incelemelerde belli olur.
Çok kafam karışmaya başladı artık W60'ı Wtcndan gördüğüm kadarıyla sesi güzel diğer özelliklerinden aşırı anlamam ama fiyatına göre iyi gibi diğer taraftan akko AKKO MONSGEEK FUN60 Max da özellik bakımından güzel ve wireles olarak 8khz çalışmasıda çok iyi karar veremedim.
Gün içinde sipariş vericem klavyelerden birini ekstra olarak iyzico indirimini kullanıcam sizce hangisi mantıklı.
W60 alırsam kitsune editionu almayı düşünüyorum, akkoda ise beyaz modeli.
Hocam fun60max çok iyi bir klavye ama w60 için kararsızım daha yeni çıktı ve wraithin yeni switchlerini kullanıyor olması konusunda ama w60ında asla kötü bir klavye olacağını düşünmüyorum bence 1-2 ay bekle w60 alıcaksan incelemelerine falan bakarsın şuan ortada w60 hakkında çok bi şey yok

Bu konuda kararsızım. Daha yeni bir ürün olacağı için ne olduğu bilinmez. Deneyip görmek lazım. Bi kaç ay sonra incelemelerde belli olur.

Hocam fun60max çok iyi bir klavye ama w60 için kararsızım daha yeni çıktı ve wraithin yeni switchlerini kullanıyor olması konusunda ama w60ında asla kötü bir klavye olacağını düşünmüyorum bence 1-2 ay bekle w60 alıcaksan incelemelerine falan bakarsın şuan ortada w60 hakkında çok bi şey yok
Hocam şu an klavye ihtiyacım var 5 yıldır hyperx alloy core rgb membran kullanıyorum ve artık ömrü doldu.
W60'ın kitsune limited editionu kaçırmak da istemiyorum hoşuma gitti bayağı.
Aldıktan sonra iade süreci nasıl işliyor koşulsuz iade edebilirmiyim ki acaba?

hocam limited tekrar gelirmi yoksa getirmezlermi çünkü 1 2 sefer yapmışlardı limited stok yenilemişlerdi

Hocam şu an klavye ihtiyacım var 5 yıldır HyperX Alloy Core RGB membran kullanıyorum ve artık ömrü doldu.
W60'ın kitsune limited Edition'u kaçırmak da istemiyorum hoşuma gitti bayağı.
Aldıktan sonra iade süreci nasıl işliyor koşulsuz iade edebilir miyim ki acaba?

Bence W60 almalısın. Asla pişman etmez diye düşünüyorum ve Kitsune Limited Edition olması da iyi. Kim bilir belki değerlenebilir. Benim de çok hoşuma gitti. İade koşulları ise 30 gün içinde yıpranma, hasar görme durumu yoksa ambalajı açılmış ürünler her şeyiyle geri kutusuna koyup iade edilebiliyor.
hocam limited tekrar gelirmi yoksa getirmezlermi çünkü 1 2 sefer yapmışlardı limited stok yenilemişlerdi
Gelmemesini isterim ama büyük ihtimalle gelir. Beast x limited tempered edition da limited olması lazımdı ama 2-3 kere stok yenilediler şuanda stok yok ama hala yenileyebilirler maalesef. Ama belki gelmez tam bir cevap veremiyorum.

W75'te kullandım hocam, gayet sağlam ve araştırınca W60’ın alüminyum kasa olduğunu görebilirsin. FUN60Max’i de kötülemiyorum, tabii ki de iyi bir klavye, kendi fikrimi belirttim. Wraith’in kalitesi de tartışılmaz.
Yanlışım olmuş. Flexcut ile karıştırmışım kasayı. Kusura bakmayın

Bu konuda kararsızım. Daha yeni bir ürün olacağı için ne olduğu bilinmez. Deneyip görmek lazım. Birkaç ay sonra incelemelerde belli olur.

Hocam fun60Max çok iyi bir klavye ama W60 için kararsızım daha yeni çıktı ve Wraith'in yeni switchlerini kullanıyor olması konusunda ama W60ında asla kötü bir klavye olacağını düşünmüyorum bence 1-2 ay bekle W60 alacaksan incelemelerine falan bakarsın şu an ortada W60 hakkında çok bir şey yok

32K scan ratenin neyini denemek lazım ki? Switchleri de kötü. W75'in PCB'de olduğu gibi bununki de aynıdır hatta daha düşüktür PCB olarak. O yüzden alınmaz.

Ayrıca wraith ilk üretimde batırıyor işleri. 2-3 tane yeni üretimde de aynısı oldu hepsi sorunluydu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı