Hayır 1KHz.
Online oyun çok ağırlıklı oynuyorum o yüzden klavye alıyorum zaten var mı öneriniz?
Hayır 1KHz.
Online oyun çok ağırlıklı oynuyorum o yüzden klavye alıyorum zaten var mı öneriniz?
O zaman en mantıklısı jet75 veya ace 68 olur.
![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar.www.gaming.gen.tr
Bunu önerir misiniz peki herkes bunu öneriyorda.
Ace 68 alın geçin.
MCHOSE Ace 60 Pro Black Gaming Klavye onun yerine bunu alın alacaksınız bu daha kaliteli.
![]()
MCHOSE Jet 75 E-sport White Topographic Klavye
Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlarwww.gaming.gen.tr
Bunda kararkıldım.
![]()
Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlarwww.gaming.gen.tr
Bunu almayı düşünüyorum.
![]()
Bunda kararkıldım.
![]()
Bunu almayı düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.