C Cannvvll Femtopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #11 Mantar09 dedi: Hayır 1KHz. Genişletmek için tıkla... Online oyun çok ağırlıklı oynuyorum o yüzden klavye alıyorum zaten var mı öneriniz?
Mantar09 dedi: Hayır 1KHz. Genişletmek için tıkla... Online oyun çok ağırlıklı oynuyorum o yüzden klavye alıyorum zaten var mı öneriniz?
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.523 Makaleler 3 Çözümler 22 9 Ağustos 2025 #12 Cannvvll dedi: Online oyun çok ağırlıklı oynuyorum o yüzden klavye alıyorum zaten var mı öneriniz? Genişletmek için tıkla... O zaman en mantıklısı jet75 veya ace 68 olur.
Cannvvll dedi: Online oyun çok ağırlıklı oynuyorum o yüzden klavye alıyorum zaten var mı öneriniz? Genişletmek için tıkla... O zaman en mantıklısı jet75 veya ace 68 olur.
C Cannvvll Femtopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #13 Mantar09 dedi: O zaman en mantıklısı jet75 veya ace 68 olur. Genişletmek için tıkla... AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr Bunu önerir misiniz peki herkes bunu öneriyorda
Mantar09 dedi: O zaman en mantıklısı jet75 veya ace 68 olur. Genişletmek için tıkla... AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr Bunu önerir misiniz peki herkes bunu öneriyorda
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.523 Makaleler 3 Çözümler 22 9 Ağustos 2025 #14 Cannvvll dedi: AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr Bunu önerir misiniz peki herkes bunu öneriyorda. Genişletmek için tıkla... MCHOSE Ace 60 Pro Black Gaming Klavye onun yerine bunu alın alacaksınız bu daha kaliteli.
Cannvvll dedi: AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr Bunu önerir misiniz peki herkes bunu öneriyorda. Genişletmek için tıkla... MCHOSE Ace 60 Pro Black Gaming Klavye onun yerine bunu alın alacaksınız bu daha kaliteli.
Mai_Sakurajima Hectopat Ekipman Ustası Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.327 Çözümler 3 9 Ağustos 2025 #15 Cannvvll dedi: Online oyun çok ağırlıklı oynuyorum o yüzden klavye alıyorum zaten var mı öneriniz? Genişletmek için tıkla... Ace 68 alın geçin.
Cannvvll dedi: Online oyun çok ağırlıklı oynuyorum o yüzden klavye alıyorum zaten var mı öneriniz? Genişletmek için tıkla... Ace 68 alın geçin.
C Cannvvll Femtopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #16 Mai_Sakurajima dedi: Ace 68 alın geçin. Genişletmek için tıkla... MCHOSE Jet 75 E-sport White Topographic Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr Bunda kararkıldım Mantar09 dedi: MCHOSE Ace 60 Pro Black Gaming Klavye onun yerine bunu alın alacaksınız bu daha kaliteli. Genişletmek için tıkla... MCHOSE Jet 75 E-sport White Topographic Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr Bunu almayı düşünüyorum
Mai_Sakurajima dedi: Ace 68 alın geçin. Genişletmek için tıkla... MCHOSE Jet 75 E-sport White Topographic Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr Bunda kararkıldım Mantar09 dedi: MCHOSE Ace 60 Pro Black Gaming Klavye onun yerine bunu alın alacaksınız bu daha kaliteli. Genişletmek için tıkla... MCHOSE Jet 75 E-sport White Topographic Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr Bunu almayı düşünüyorum
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.523 Makaleler 3 Çözümler 22 9 Ağustos 2025 #17 Cannvvll dedi: MCHOSE Jet 75 E-sport White Topographic Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr Bunda kararkıldım. MCHOSE Jet 75 E-sport White Topographic Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr Bunu almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi klavye güzel tercih.
Cannvvll dedi: MCHOSE Jet 75 E-sport White Topographic Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr Bunda kararkıldım. MCHOSE Jet 75 E-sport White Topographic Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr Bunu almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi klavye güzel tercih.
Mai_Sakurajima Hectopat Ekipman Ustası Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.327 Çözümler 3 9 Ağustos 2025 #18 Cannvvll dedi: MCHOSE Jet 75 E-sport White Topographic Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr Bunda kararkıldım. MCHOSE Jet 75 E-sport White Topographic Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr Bunu almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... %75 olarak FPS oyunları için daha iyisi yok denebilir zaten hayırlı olsun.
Cannvvll dedi: MCHOSE Jet 75 E-sport White Topographic Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr Bunda kararkıldım. MCHOSE Jet 75 E-sport White Topographic Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr Bunu almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... %75 olarak FPS oyunları için daha iyisi yok denebilir zaten hayırlı olsun.