Wraith W60 vs W75

elvanzeyrek

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Uzun zamandır klavye arayışındayım. Şu anda kullanmakta olduğum klavye Redragon Dark Avenger. Artık ömrünün sonuna geldiği için değiştirmek istiyorum.

Başlıktaki iki klavye arasında kaldım. Ekstra olarak aklımda Akko'nun Custom klavyeleri var. Bütçem 5 bin ve altı. Sessiz ve çok büyük olmayan bir klavye arıyorum.

RS6-RS7 Air, magger68, ND65 bakilabilir. ND65 mekanik bilgin olsun.
görüntü olarakta biraz daha kibar ve sade olsun istiyorum. bunlar dısında baska onerınız var mı? vir de akko monsgeek fub60 pro shine hakkında ne düşünüyorsunuz? ya da baska akko klavyeler hakkında dusunceniz nelerdir

Görüntü olarak da biraz daha kibar ve sade olsun istiyorum. Bunlar dısında baska onerınız var mı? Vir de Akko MonsGeek fuB60 Pro shine hakkında ne düşünüyorsunuz? Ya da baska Akko klavyeler hakkında dusunceniz nelerdir?

Bütçen 5K degil mi neden onlara bakiyorsun ki, Fun 60 Pro guzel de ben sahsen goruntusunu sevmiyorum. Cok dumduz, herhangi bir klavye goruntusu var. Sen begendiysen alabilirsin tabii.

Sade goruntu icin Akko M1 V5 bakabilirsin. Onun alt modeli V3 vardi bir de sanirsam. Manyetik degiller bu arada.

Gaming gende cok fazla Akko var sade bir şey bulabilirsin oradan.

Bütçen 5K degil mi neden onlara bakiyorsun ki, Fun 60 Pro guzel de ben sahsen goruntusunu sevmiyorum. Cok dumduz, herhangi bir klavye goruntusu var. Sen begendiysen alabilirsin tabii.

Sade goruntu icin Akko M1 V5 bakabilirsin. Onun alt modeli V3 vardi bir de sanirsam. Manyetik degiller bu arada.

Gaming gende cok fazla Akko var sade bir şey bulabilirsin oradan.
ben böyle keskin çizgileri olsun osu busu olsun semiyorum. benim için sadelik ve performans dah ön planda. bayagıdır aklımda zaten akko vardı sadece wraith ile arasında kaldım. sade klavyeyi sonra keycapsler ile zaten görünüş olarak sadeliğini kırabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı