Elektronik Wraith W75 3999TL!

• Konuyu başlatan N1cht
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 61
  • Görüntüleme 3.789
Hocam benim attığım adamın videosunu atmışsın zaten,

Birçok hall effect klavye için aynı gecikme değerlerinin olduğunu söylüyorum. W75 de ortalama olarak fark edilemeyecek ufak bir gecikme içerecektir muhtemelen. Üzerindeki KS-20'ler de gayet stabil ve stabil olduğu için yeni versiyonu üretilmeyen bir switch. KS20 orange, pink gibi versiyonları var, ufak şeyler değişiyor sadece.

Birçok hall effect klavye için aynı gecikme değerlerinin olduğunu söylüyorum. W75 de ortalama olarak fark edilemeyecek ufak bir gecikme içerecektir muhtemelen. Üzerindeki KS-20'ler de gayet stabil ve stabil olduğu için yeni versiyonu üretilmeyen bir switch. KS20 orange, pink gibi versiyonları var, ufak şeyler değişiyor sadece.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu videoda çok daha düşük gecikme değerleri sunan bir ürün mevcut, w75 in adam akıllı incelemesini görmeden gerçekten iyi değerler verebileceğinin garantisi yok ve 4000 TL verip bu ürünü almanın hala açıklanabilir bir yanı yok. Ayrıca yazılımın bile stabil olmadığına ilişkin birsürü geri bildirim varken bu üründen iyi performans beklemek pek mantıklı gelmiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videoda çok daha düşük gecikme değerleri sunan bir ürün mevcut, W75'in adamakıllı incelemesini görmeden gerçekten iyi değerler verebileceğinin garantisi yok ve 4000 TL verip bu ürünü almanın hala açıklanabilir bir yanı yok. Ayrıca yazılımın bile stabil olmadığına ilişkin bir sürü geri bildirim varken bu üründen iyi performans beklemek pek mantıklı gelmiyor.

77 ms? Bu klavye bu arkadaşın listesinin en son sırasındaydı. İyi falan değil, Outemu otm magnetic kullanan çöp bir model. AK680 Max ile arasında 3 kat fark var.

Bunu ne zaman yaşamış biliyor musunuz? Yeni yaşamadığına eminim. Ayrıca bu batchden sonraki batchde çözüldü hepsi.

Aynı video değil :D.
aynı video demedim aynı kişinin videosu dedim,
sen çözüldüğüne eminsen sen al kullan dostum,
sorun yaşayanlar var ama, sen buna kulak tıkayabilirsin ama insanlarınkini kapatamazsın,

Aynı video demedim aynı kişinin videosu dedim,
Sen çözüldüğüne eminsen sen al kullan dostum,
Sorun yaşayanlar var ama, sen buna kulak tıkayabilirsin ama insanlarınkini kapatamazsın,

Tamam gel bana göster bu batchde sorun yaşayanları bekliyorum. Aynı kişinin videosu olunca biliyormuş merak ettim :D

77 ms? Bu klavye bu arkadaşın listesinin en son sırasındaydı. İyi falan değil, Outemu otm magnetic kullanan çöp bir model.
bu adamın test ettiği rt68 klavyesinde de outemu switchler kullanılıyor ama yaklaşık 25ms değer veriyor. Sorunun switchte olmadığını anlamışsınızdır umarım.

77 ms değer veren ürün var, wraithin çöp olmadığını nerden bileceğiz,

Tamam gel bana göster bu batchde sorun yaşayanları bekliyorum. Aynı kişinin videosu olunca biliyormuş merak ettim :D
dostum yukarda paylaştım ya, arkadaş göremediğini söyledi hatta pp istedi. Sana laf anlatmak çok zaman kaybettiriyor, fayda da etmiyor. Senin gerçekten wraith personeli olduğuna emin olmaya başladım

Son düzenleme:
Bu adamın test ettiği RT68 klavyesinde de Outemu switchler kullanılıyor ama yaklaşık 25ms değer veriyor. Sorunun switchte olmadığını anlamışsındır umarım.

77 ms değer veren ürün var, Wraith'in çöp olmadığını nereden bileceğiz,

Dostum yukarıda paylaştım ya, arkadaş göremediğini söyledi hatta PP istedi. Sana laf anlatmak çok zaman kaybettiriyor, fayda da etmiyor. Senin gerçekten Wraith personeli olduğuna emin olmaya başladım

Değerleri mi istiyorsun? Git al ürünü yap :D. Arkadaşta ms sorununun switchde olduğunu falan söylemedi sadece modeldeki switchlere çöp dedi.

Bu adamın test ettiği RT68 klavyesinde de Outemu switchler kullanılıyor ama yaklaşık 25ms değer veriyor. Sorunun switchte olmadığını anlamışsındır umarım.

Switch gecikme yapar diye nerede dedim? Hassaslığı etkiler ve benzeri şeyler söyledim. Sorun zaten switchler değil, mikrometre ile ölçerseniz farkı anlarsınız.

77 ms değer veren ürün var, Wraith'in çöp olmadığını nereden bileceğiz,

Genel ortalama 30 ve altı, birçok klavye fark edilmeyecek kadar düşük gecikme sunuyor.

Öte yandan birçok switche kıyasla Gateron Jade'lerin fark edilebilir bir yumuşaklığı var, gerçekten jade kullandığınızı düşünmüyorum ya da hissiyatını anlayamadınız.

Son düzenleme:
Switch gecikme yapar diye nerede dedim? Hassaslığı etkiler ve benzeri şeyler söyledim. Sorun zaten switchler değil, mikrometre ile ölçerseniz farkı anlarsınız.

Genel ortalama 30 ve altı, birçok klavye fark edilmeyecek kadar düşük gecikme sunuyor.

Öte yandan birçok switche kıyasla Gateron Jade'lerin fark edilebilir bir yumuşaklığı var, gerçekten jade kullandığınızı düşünmüyorum ya da hissiyatını anlayamadınız.
Atk rs7 pro kullandım dostum, hissiyattan bahsetmiyoruz günün sonunda performanstan bahsediyoruz Kötü değerler sunan ürünün switchlerine çöp diyordun ya ondan söylüyorum switch olayını. birde sabahtan beri başka bir arkadaşa switchlerin bu tür klavyelerde onun kafasında büyüttüğü kadar önemli olmadığını anlatıyordum. O yüzden tekrarladım.
Bu arada genel ortalama 30 ve altı diyorsunuz ama daha düşük değer verenlerde varmı var, madlions 2000 tl lere satılırken w75 in 4000 tl ye satılması için 30ms lerin altına inmesi de yetmez, ki o kadar ineceğinide düşünmüyorum. Stabil bir ürün olmadığına ve yeni sürümde de sorun yaşayanlar olduğunu da göz önünde bulundurursak w75 için 4000 değil 3000 TL bile vermeye değmez

ATK RS7 Pro kullandım dostum, hissiyattan bahsetmiyoruz günün sonunda performanstan bahsediyoruz kötü değerler sunan ürünün switchlerine çöp diyordun ya ondan söylüyorum switch olayını. Bir de sabahtan beri başka bir arkadaşa switchlerin bu tür klavyelerde onun kafasında büyüttüğü kadar önemli olmadığını anlatıyordum. O yüzden tekrarladım.
Bu arada genel ortalama 30 ve altı diyorsunuz ama daha düşük değer verenlerde var mı var, madlions 2000 tllere satılırken W75'in 4000 TL'ye satılması için 30mslerin altına inmesi de yetmez, ki o kadar ineceğini de düşünmüyorum. Stabil bir ürün olmadığına ve yeni sürümde de sorun yaşayanlar olduğunu da göz önünde bulundurursak W75 için 4000 değil 3000 TL bile vermeye değmez.

RS7 Pro kullandığınız zaman oluşan hissiyatı unutmuşsunuz muhtemelen, hissiyat olarak büyük bir fark var. Madlions'un kıytırık noname switchleri ile Gateron switchlerini karşılaştırmak ise gaterona hakaret olur. Genel olarak bu fiyat bandındaki 1KHz olan klavyeler bile 30 ms altında, aynı şekilde Wraith'e mail attık ve mikrokontolcünün adını bekliyoruz. 4000 TL'ye Gateron switchlerle eş değer bir klavye bulabilir misiniz? Zaten önüne gelen 8KHz yazıp geçiyor, birçok klavyenin stabil 8KHz verebildiği bile yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı