Wraith W75 alınır mı?

yavuzcetinfanı

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bu fiyata hem manyetik hem güzel sesli bir klavye pek görmedim en uygunu bu gibi. Sizce alınır mı? Siyah rengine sahip olan varsa RGB ışıklandırması ne seviyede? South facing keycap takımı alacağım ışığı geçirmesi için. Sizce güzel bir klavye mi?

Merhaba bende zamanında konu açmıştım insanlar Dareu EK75 RT önerdi ve şu an sorun üstüne sorun yaşıyorum rezalet klavye buradan da o arkadaşlara selam olsun :D neden bunu anlattın dersen zamanında açtığım konuda bahsettiğim klavyenin whraith W75'ten iyi olduğunu söylemişlerdi çevremde aktif olarak W75 kullanan insanlar var memnunlar fakat bütçe o kadar çıkıyorsa 500-1000 daha ekleyip başka marka model bakılabilir diye düşünüyorum.

Merhaba bende zamanında konu açmıştım insanlar Dareu EK75 RT önerdi ve şu an sorun üstüne sorun yaşıyorum rezalet klavye buradan da o arkadaşlara selam olsun :D neden bunu anlattın dersen zamanında açtığım konuda bahsettiğim klavyenin whraith W75'ten iyi olduğunu söylemişlerdi çevremde aktif olarak W75 kullanan insanlar var memnunlar fakat bütçe o kadar çıkıyorsa 500-1000 daha ekleyip başka marka model bakılabilir diye düşünüyorum.
500 1000 daha çıkıp ne alabilirim hocam? W75 bu fiyatlarda tek seçenek olduğu için düşünmüştüm çünkü. Wraith teb almam şart bu arada.

W75 içinde türlü türlü şikayet konusu var. Neye güveneceğimi şaşırdım. Her ürünün ballandırıcısı var adını duyunca damlıyorlar hemen savunmaya.

Hocam iyzico kampanyası + wraith in sonraki alışverişlerde kullanılan 700 tl kuponuyla böyle oluyor. 3700 tl diye de sayabiliriz.

3700 TL yine tuzlu fakat madlion klavyelere kıyasla daha bütün bir tuş takımı var, kampanya ile almaya karar verdim bakalım umarım pişman olmam. Zaten özelleştirmeye kalksam madlion yine benzer fiyatlara denk geliyor, almışken bir kere alırım sonradan yok kasa değiştireyim yok switch değiştireyim hiç uğraşamam.

Kuponla ne yapacağım onu bilmiyorum bir ihtiyacım yok ama neyse artık. Magnezyum fareler ilgimi çekti ama elimde Viper V2 var gayet memnunum zaten. Olmadı kardeşime hediye falan yaparım bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı