Wraith W75 alınır mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo
Merhaba, 5 yıldır bende olan Corsair K68'i değiştirmek istiyorum. Bu sebeple gözümü biraz manyetik klavyelere diktim. Normalde %100 klavye kullanamaya çok alışkınım lakin manyetik olarak %100 klavye bulamadım. Araştırırken W75'i gördüm, birçok kişi övüyor fakat yazılımsal problemlerinin olduğundan da bahsediyor. Bu fiyatta W75'in alternatifi bulunuyor mu? %60 klavye istemiyorum mümkünse, minimum %75 olmasını istiyorum.

A
Bende senin gibi Wraith w75 alacaktım fakat MCHOSE JET 75 daha cazip geldi bana, bi bak istersen sende.

Aradaki farklar nelerdir acaba?

@kxy Hocam sizin bu konudaki düşünceniz nedir? 4 bin TL civarında nasıl bir klavye alınmalı? Genel manada oyun için kullanacağım, şu anda red switch kullanıyorum. Yazım hissinin kötü olduğu söyleniyor manyetik için.

Son düzenleme:
A

Aradaki farklar nelerdir acaba?

@kxy Hocam sizin bu konudaki düşünceniz nedir? 4 bin TL civarında nasıl bir klavye alınmalı? Genel manada oyun için kullanacağım, şu anda red switch kullanıyorum. Yazım hissinin kötü olduğu söyleniyor manyetik için.

Yazim hissiyati, malzeme kalitesi ve yalitmi denk fiyattaki mekaniklerin cok daha iyi. Amacin sadece rekabetci oyunlar degilse almak gereksiz. Hissiyatlwri direkt oldukcs kotu bu butcede. Rapit trigger ve snaptap ise movementin ortalama ustuyse pek hissetmedigin ozlellikler, ufak tefek ekstralar veriyorlar. Ner butcen nedir?

Yazim hissiyati, malzeme kalitesi ve yalitmi denk fiyattaki mekaniklerin cok daha iyi. Amacin sadece rekabetci oyunlar degilse almak gereksiz. Hissiyatlwri direkt oldukcs kotu bu butcede. Rapit trigger ve snaptap ise movementin ortalama ustuyse pek hissetmedigin ozlellikler, ufak tefek ekstralar veriyorlar. Ner butcen nedir?
4 Bin civarı bir bütçem var, rekabetçi oyunlar oynuyorum lakin çok profesyonel bir şekilde oynamıyorum. FiveM gibi oyunlar da oynuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı