Wraith W75 alınır mı?

eymenarac

Centipat
Daha fazla  
Uzun süredir klavye arayışı içerisindeyim. Aradığım özellikleri içeren Wraith W 75'i buldum. Fakat kararsız kaldım. Rapid trigger içeren, yüzde 75 veya daha az olan, manyetik switchli bir klavye arıyorum. Dediğim gibi W75'i buldum. Alınır mı? Yoksa önerebileceğiniz aynı özellikte başka bir klavye var mı?

Uzun süredir klavye arayışı içerisindeyim. Aradığım özellikleri içeren Wraith W 75'i buldum. Fakat kararsız kaldım. Rapid trigger içeren, yüzde 75 veya daha az olan, manyetik switchli bir klavye arıyorum. Dediğim gibi W75'i buldum. Alınır mı? Yoksa önerebileceğiniz aynı özellikte başka bir klavye var mı?

W75 al geç İyzico kampanyasıyla.

Eğer bütçe çıkar isen 6kya RS6 falan al.

W75 al geç İyzico kampanyasıyla.
En son fun 60 a karar vermiştim fiyat olarak baya fark olduğu için hem kablosuz diye

Eğer bütçe çıkar isen 6kya RS6 falan al.
Hocam ace 60 la fun 60 ın ne gibi farkları var

Bayağı farkları var PCB açısından. Ace60 cok daha iyi performans verecektir.
Fiyat varkı olduğu için elemiştim ama 700 TL farka değer diyorsan bakabilirim

Ayrıca tüm ekipmanları sıfırdan alıyorum hepsi kablosuz olsun daha güzel durur tarzı düşünmüştüm ama değecek bir fark varsa düşünebilirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı