Wraith W75 için 8K Polling Rate oranı doğru mudur?

haymatlos1

Decapat
Merhaba, birkaç gün önce ön sipariş Wraith W75 siparişi verdim fakat önüme düşen birkaç başlık ve içerik kafamı kurcaladı. Klavyenin 8K polling rate oranına sahip olduğu belirtilmesine rağmen, bazı kullanıcılar bazı sitelerde Max 1K Hz değeri gördüğünü ifade ediyor. Elinde 8K klavyesi olup keyboard pr testi yapıp doğru değeri alabilen var mıdır veya konu doğruluğu nedir?

Yardımcı olabilen olursa çok sevinirim, ona göre iptal edeceğim :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavyede polling rate testi düzgün yok. Bu yüzden gerçek 8K demek imkansız bildiğim kadarıyla.
Klavye 8K polling rate, 1K scan rate destekliyor olması lazım. Çıkarmadan önce scan rate olarak da 8K olacak demişlerdi lakin yapamamışlar mevcut PCB ile.

1K scan rate konusunda twitleri olduğunu duydum, fakat 8K iddiası ve ortada buna yönelik bir test mevcut olmadığı için şüphe kaldı. Ek olarak W75 ile aşağıdakiler kıyaslandığında hangisi daha tercih edilir, siparişi iptal etmeli miyim yoksa aşağıdakilerden tercih etmeli miyim?

-

MonsGeek manyetik switch değil, o yüzden onu eleyelim. ATK RS7 incelemelerine bakmadım. Lakin ülkemize gereksiz pahalı gelmiş sanırım. Reddit'te 130$'a alanları okudum.
900₺ fark ile alüminyum kasa var Pro versiyonunda. Lakin stokta yok. Bu kadar para biraz fazla şahsen.
Ben W75 kullanıyorum. Keşke diğerini alsaydım dedirtecek bir olay olacağını sanmıyorum.
İsterseniz Wraith Discord kanalında da bu soruyu sorun.

Teşe

MonsGeek manyetik switch değil, o yüzden onu eleyelim. ATK RS7 incelemelerine bakmadım. Lakin ülkemize gereksiz pahalı gelmiş sanırım. Reddit'te 130$'a alanları okudum.
900₺ fark ile alüminyum kasa var Pro versiyonunda. Lakin stokta yok. Bu kadar para biraz fazla şahsen.
Ben W75 kullanıyorum. Keşke diğerini alsaydım dedirtecek bir olay olacağını sanmıyorum.
İsterseniz Wraith Discord kanalında da bu soruyu sorun.

Teşekkür ederim hocam, sağlıcakla kalın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı