Wraith W75 klavye alınır mı?

Vâreste

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ANAKART : ASUS PRİME G610M-K D4
EKRAN KARTI : ASUS DUAL RTX 4060 8GB
İŞLEMCİ : İNTEL İ5 12400F
RAM : LEXAR16 GB
DEPOLAMA : 500 GB M.2 SSD
Başlıktaki klavyeyi almak istiyorum, nasıldır sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıktaki klavyeyi almak istiyorum, nasıldır sizce?

Alınır hocam güzel klavye

Başka fikri olan var mı klavyeyle ilgili?

Hocam az önce geldi elime fakat kronik diyen cok var acmadan geri mi göndersem diye düşünüyorum.

Neyi varmış hocam kronik. Benim ürünüm dün geldi deneyimledim de gayet memnunum hocam bu kronik dediğiniz olay eski üretimlerde evet mevcuttu şu anda yeni üretim klavyelerinde böyle bir sorun yok. Dediğim gibi ben kullanıyorum klavyeyi gayet iyi bir klavye her özelliği çalışıyor bende bir sıkıntı olmadı. Herhangi bir sorun olur olursa da eğer müşteri hatalı bir sıkıntısı yoksa zaten yardımcı oluyorlar.

Son düzenleme:
Neyi varmış hocam kronik. Benim ürünüm dün geldi deneyimledim de gayet memnunum hocam bu kronik dediğiniz olay eski üretimlerde evet mevcuttu şu anda yeni üretim klavyelerinde böyle bir sorun yok. Dediğim gibi ben kullanıyorum klavyeyi gayet iyi bir klavye her özelliği çalışıyor bende bir sıkıntı olmadı. Herhangi bir sorun olur olursa da eğer müşteri hatalı bir sıkıntısı yoksa zaten yardımcı oluyorlar.
hocam basma basmama sorunlarından muzdarip çok yorum okudum fakat bir o kadar da memnuniyet yorumu okudum, kalibrasyon ayarlarını yapıp her tuşa zaman ayıranlar gayet memnundu, ben de şimdi paketi açacağım umarım memnun kalırım. Bu sektörü sevdiğim için farklı şeyler kullanmayı seviyorum özellikle siyah rengini çok sevdim

hocam basma basmama sorunlarından muzdarip çok yorum okudum fakat bir o kadar da memnuniyet yorumu okudum, kalibrasyon ayarlarını yapıp her tuşa zaman ayıranlar gayet memnundu, ben de şimdi paketi açacağım umarım memnun kalırım. Bu sektörü sevdiğim için farklı şeyler kullanmayı seviyorum özellikle siyah rengini çok sevdim
Arkadaşlar klavyeyi açtım, siyah renk felaket iyi, paketleme de öyle. İlk gözüme çarpan wraith logolu yerdeki kaplamada ufak çizikler, birkaç kişide daha böyle olduğunu okumuştum o yüzden kafaya takmadım. Bir süre kullanıp kullanıcı yorumumu buraya yazarım

Son düzenleme:
Hocam basma basmama sorunlarından muzdarip çok yorum okudum fakat bir o kadar da memnuniyet yorumu okudum, kalibrasyon ayarlarını yapıp her tuşa zaman ayıranlar gayet memnundu, ben de şimdi paketi açacağım umarım memnun kalırım. Bu sektörü sevdiğim için farklı şeyler kullanmayı seviyorum özellikle siyah rengini çok sevdim.

Arkadaşlar klavyeyi açtım, siyah renk felaket iyi, paketleme de öyle. İlk gözüme çarpan Wraith logolu yerdeki kaplamada ufak çizikler, birkaç kişide daha böyle olduğunu okumuştum o yüzden kafaya takmadım. Bir süre kullanıp kullanıcı yorumumu buraya yazarım.

Bende de var o çizik dediğin oda çizik değil aslında klavye on numara hocam memnun kalırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı