Wraith W75 Rapid trigger sorunlu mu?

codebutlost

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus ROG Strix G15 Ryzen 7 6800H RTX 3060 140W - MSI G255PF E2 Monitör - Aula F75 + Wraith W75 klavye - Razer Viper V2 Pro Mouse + Logitech G305 - Steelseries Nova 1 Kulaklık
Meslek
Öğrenci - Üniversite
Arkadaşlar bugün W75 sipariş sonucu elime geçti fakat uygulamadan tuş izlemesini aktif edip tuşları denerken hafif basınca klavye algılamıyor (ölü bölgemsi), çok az daha basıp ölü bölgeden cıktığı an da fazla aktivasyon gerçekleştiriyor, herkesin mi böyle?

Evet, herkeste böyle. Ben bu sebeple iade ettim ve o günden itibaren klavyeyi kimse almasın diye uğraşıp duruyorum. Hafif basınca algılaması için orada biraz bekletmek gerekiyor. Hızlıca bas çek yapınca algılamıyor.

Evet, herkeste böyle. Ben bu sebeple iade ettim ve o günden itibaren klavyeyi kimse almasın diye uğraşıp duruyorum. Hafif basınca algılaması için orada biraz bekletmek gerekiyor. Hızlıca bas çek yapınca algılamıyor.
Hocam az önce uğraşırken kalibrasyon sonucu düzelttim. Tek tuş kalibrasyonu açıp rapid trigger uyguladığım duşları tek tek kalibre ettim. Kalibre ederken yavaş/hafif basarak tuşun en alacağı yolun son çeyreği iptal oluyor. Böylece daha üst kısımda yani ilk basışta hassas bir ilerleme kaydediyor. İade sürecin nasıl oldu? Zorluk çıkarıyolar mı? Daha sabah geldiği için çok test edemedim

Hocam az önce uğraşırken kalibrasyon sonucu düzelttim. Tek tuş kalibrasyonu açıp Rapid trigger uyguladığım duşları tek tek kalibre ettim. Kalibre ederken yavaş/hafif basarak tuşun en alacağı yolun son çeyreği iptal oluyor. Böylece daha üst kısımda yani ilk basışta hassas bir ilerleme kaydediyor. İade sürecin nasıl oldu? Zorluk çıkarıyolar mı? Daha sabah geldiği için çok test edemedim.

Zorluk çıkarmazlar. Sitelerinden form doldurup gönderiyorsun. Mail at, detaylardan bahsederler.

Zorluk çıkarmazlar. Sitelerinden form doldurup gönderiyorsun. Mail at, detaylardan bahsederler.

Hocam testlerimi yaptım. Maalesef Rapid triggerı ciddi şekilde performanssız. İade yapacağım her ne kadar tasarım ve sesi güzel olsa da 4K bu ikisine verilecek özellikler değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam testlerimi yaptım. Maalesef Rapid triggerı ciddi şekilde performanssız. İade yapacağım her ne kadar tasarım ve sesi güzel olsa da 4K bu ikisine verilecek özellikler değil.

Ne yazık ki öyle. Tuş basım hissiyatı güzel, sesi güzel ama performansı çok kötü. Melgeek Made84 Pro'ya geçtim W75'ten sonra. Aynı testi ona da yaptım, dokunduğum gibi algılıyor. Bütçe varsa sana da Made68 Pro veya 84 Pro öneririm hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne yazık ki öyle. Tuş basım hissiyatı güzel, sesi güzel ama performansı çok kötü. Melgeek Made84 Pro'ya geçtim W75'ten sonra. Aynı testi ona da yaptım, dokunduğum gibi algılıyor. Bütçe varsa sana da Made68 Pro veya 84 Pro öneririm hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam o bütçelerde atk68 v2, atk rs6, melgeek real67 düşünüyorum. Tercihiniz nedir bunlarda?

Hocam o bütçelerde atk68 v2, atk rs6, melgeek real67 düşünüyorum. Tercihiniz nedir bunlarda?

ATK RS6 iyidir bence. Saydıkların arasından birini alacak olsaydım RS6 alırdım.

Yalnız switch mesafesi 4mm'e kadar değil, haberin olsun. Daha kısa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı