senseiendo97
Kilopat
Işık geçiren bir keycaps arıyorum. Pek anlamıyorum bu konulardan fakat gece vakti hiçbir şey gözükmüyor klavyede. Tavsiye yaparsanız sevinirim. V1 modeli elimde ki ilk çıkan.
LED'ler kuzey mi güney mi? Güney ise zor. Sırf bu yüzden almıyorum bu modelleri.
Temudan vs de olabilir ama nasıl bir şey almam gerektiğini bilmiyorum hiç.Eğer güney ise düz ışık geçiren keycaps olmaz böyle altlarda olanlardan bulman lazım. Türkiye de ben görmedim.
Eki Görüntüle 2627837
Temu'dan vs de olabilir ama nasıl bir şey almam gerektiğini bilmiyorum hiç.
İkinci attığın linkte ki ürün için yorumlar iyi gayet hep aula için yorum yapmışlar. W75 için bulursam herhangi bir yorum alıcam sanırım. Teşekkür ederim.Üstteki fotoğraftaki gibi olacak shine through olacak İngilizcesi. Işık geçiren yani. Ama altta olacak fotoğraf da görünüyor ancak bunlarda görünür. Düz üstten olanlar görünmez.
Bunlar gibi ama bunlar artık aynı ürün mü nasıl daha önce almadım yani kalite konusunda bir fikrim yok
arka aydınlatmalı işık geçirgen %60 75 87 pbt yan baskılı - Temu Türkiye
Temu'da bu arka aydınlatmalı işık geçirgen %60 75 87 pbt yan baskılı tuş şapkası çift enjeksiyonlu pbt topografik anahtar seti, arka aydınlatma teknolojili siyah klavye kapakları, çerri profili 60% 75% mx switchli makineklaviyeler için ürününe göz atın. Diğer electronics ürünlerini de...www.temu.com
siyah ve çatlak parlayan çift renkli enjeksiyon - Temu Türkiye
Temu'da bu siyah ve çatlak parlayan çift renkli enjeksiyon kalıplı pbt tuş başlıkları, süblimasyon yan oyma karakterlere , rgb aydınlatma efektleriyle uyumlu yarı çatlak tasarımı, 97 tuşlu tkl klavyeler i̇çin uygun ve %61 / %68 ile uyumlu ürününe göz atın. Diğer electronics ürünlerini de...www.temu.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.