Wraith W75 V2 manyetik klavye alınır mı?


DAnında pek faydası yok diyebilirim Wraith gayet güvenilir marka ancak kronik ürün alırsan tüm markalar kötüdür, alabilirseniz F75 Ultra sizi fena tatmin eder, fenasal elit klavye, hayalim diyebilirim.
 
DAnında pek faydası yok diyebilirim Wraith gayet güvenilir marka ancak kronik ürün alırsan tüm markalar kötüdür, alabilirseniz F75 Ultra sizi fena tatmin eder, fenasal elit klavye, hayalim diyebilirim.

Forumda baktığımda pek öyle gözükmüyor ya bilindik markalara yöneleyeceğim
 
Forumda baktığımda pek öyle gözükmüyor ya bilindik markalara yöneleyeceğim
Forumdaki bazı hater arkadaşlar olduğundan dolayıdır büyük ihtimalle, hemde fena haterler, mouse olarak gayet iyi mouseler var wraithte.
 
Forumdaki bazı hater arkadaşlar olduğundan dolayıdır büyük ihtimalle, hem de fena haterler, mouse olarak gayet iyi mouseler var Wraith'te.

Ben Logitech kullanıyorum ya Superlight'dan çok memnunum şaşmam tek klavye değiştirme isteğim vardı onda da soğudum
 

En sorunlu ürünlerden biri, dikkat edin kullanırken. Ben dahil Türkiye’nin yarısı mouse tamirini bu ürünle öğrendi. Wraith için de hangi konuyu okuduğunuzu tahmin edebiliyorum. Distrübitör olduklarından açılmış ve kullanılmış ürünün iade alınmayacağı zaten sayfalarında mevcut. F75 Ultra da zaten Wraith üzerinden satılmıyor.
 
Teknosa mağazasından aldım ürün tek orta scroll arzası verdi 2 senede 0 ürün gönderdiler D teknik servis olarak çok iyi

w75 tercih ettim ya denemek istedim....
 
Son düzenleme:
Teknosa mağazasından aldım ürün tek orta scroll arzası verdi 2 senede 0 ürün gönderdiler D teknik servis olarak çok iyi.

W75 tercih ettim ya denemek istedim...

Onu iade edebiliyorsunuz zaten. Wraith kendi markası olmayan ürünlerde kutu açılımından sonra iade kabul etmiyor. Manyetikte karar kıldıktan sonra keşke terchinizi Xpunk tarafında kullansaydınız. Çok daha iyi bir ürün.
 
Şu anki kullandığım klavyeden geçmek mantıklı mı klavyem stabil çalışıyor.

Klavyenin sorunu olmadığını söylemişsiniz yani mantıklı değil, sonuçta oyunculuğu ekipmanlar etkilemez, basmama ve çift basma sorunları siziz gerçekten etkilemeye başlayana kadar kullanın derim. Başka bir klavyeye kalkıncaksanızda ilk iadeye kalkışın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…