Knob özelleştirme konusunda M1 V5 ne veriyor bilmiyorum ama VIA üzerinden klavye tuşlarının özelleştirildiği kısımda knob'a atama yapılabiliyordu diye biliyorum.
Knob özelleştirme konusunda M1 V5 ne veriyor bilmiyorum ama VIA üzerinden klavye tuşlarının özelleştirildiği kısımda knob'a atama yapılabiliyordu diye biliyorum.
Basım hissiyatı olarak da, ses olarak da M1 çok daha iyidir bence. Çünkü mekanik olmasının yanında alüminyum kasası var. Ben olsam kesinlikle M1 alırdım, ses hissiyat alüminyum kasa, kablosuz vs.
Basım hissiyatı olarak da, ses olarak da M1 çok daha iyidir bence. Çünkü mekanik olmasının yanında alüminyum kasası var. Ben olsam kesinlikle M1 alırdım, ses hissiyat alüminyum kasa, kablosuz vs.
Bende o şekilde düşünüyorum. Açıkcası elimdeki klavyenin knob kısmında da tilt oldum.
Birde İyzico bakiyesi ve indirimler olaya dahil olunca arada 1000 TL gibi bir fiyat farkı oluyor, sadece manyetik olduğu için bahsettiğim dezavantajları görmezden gelmeye gerek yok.
Bende o şekilde düşünüyorum. Açıkçası elimdeki klavyenin knob kısmında da tilt oldum.
Bir de İyzico bakiyesi ve indirimler olaya dahil olunca arada 1000 TL gibi bir fiyat farkı oluyor, sadece manyetik olduğu için bahsettiğim dezavantajları görmezden gelmeye gerek yok.